STIRI Liga I ”În fotbalul din Galați este nesiguranță totală”

Ilie HagiogluIlie HagiogluInvitat la Lider Sportiv prin intermediul telefonului, Ilie Hagioglu a vorbit despre situația de la cele două echipe gălățene, Oțelul și Dunărea.


Ilie Hagioglu: ”La momentul actual în fotbalul din Galați este nesiguranță totală și aici spun ca fost sportiv: îmi este frică să nu dispară fotbalul din Galați. Ce se întâmplă la Oțelul mă doare sufletul, la Dunărea dacă nu găsim niște oameni care să ajute vom avea probleme mari. Nu știu ce se va întâmpla la Oțelul, de la zi la zi cred că situația e din ce în ce mai critică. La Dunărea sper ca în sezonul viitor să avem mai multă implicare, iar fotbalul din Galați să revină unde îi este locul. Eu încă mi-aș dori ca în Galați să realizăm acele echipe satelit, Oțelul în Liga I, Dunărea în Liga a II-a și Oțelul II în Liga a III-a. Au fost vise frumoase cu fotbalul din Galați, dar s-au năruit, îmi este teamă să nu rămânem fără fotbal în oraş. Când Oțelul a câștigat campionatul avea jucători cu caractere deosebite: Paraschiv, Costin, Viglianti, Giurgiu și nu numai. Oțelul a câștigat numai pe teren, am avut băieți cu caracter fantastic.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 DanielT » 04-06-2014 09:32

Toti oamenii din sportul galatean se plang ca fenomenul respectiv este la pamant de parca nu ei sunt vinovati. Ne plangem ca Adamescu a furat Otelul dar nu spunem ca Otelul a fost primit in dar de la galateni. Maine o sa dam vina pe Adamescu pentru mediocritatea Dunarii Galati, pentru decaderea echipei de handbal fosta Otelul actuala Danubius sau pentru disparitia fostei campioane la volei CSU Metal. Oamenii care sunt pusi in fruntea acestui oras nu inteleg ca au fost pusi acolo cu speranta ca vor salva simbolurile acestui oras. De vorbe si de lacrimi false suntem satui.
+3

DanielT

  •  
  •  

#2 ADYtza74 » 04-06-2014 17:32

Da nu cumva 'nea Ilie era mare director la Dunarea si in directa legatura cu primarul care era ceva sponsor din partea primariei ? Si cine l-a oprit spre performanta?
Banii care au fost s-au si dus la cine trebuia ,deci nu au fost si hai sa nu le mai ducem grija sau dorul si sa se apuce lumea de treaba sa faca alti bani.

ADYtza74

  •  
  •  

#3 mateuts37 » 04-06-2014 19:29

Sincer nu ma mira cand unul fura in Romanica euroi....e mai rusinos cand sterpelesti gradene, cosuri de gunoi de pe stadion, borduri, etc. chiar umilitor, jenant, mizer....oricum nea Hagioclu nu esti cu nimic mai prejos decat Adamescu...sunteti din acelasi aluat. Rusinica pentru ca i-ati cerut opinia astuia....

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |