STIRI Liga I Oţelul pe 7 la fair-play

Armando Cooper si Victor Astafei au fost cei mai aprigi otelariArmando Cooper si Victor Astafei au fost cei mai aprigi otelariDacă în campionat a terminat pe locul 10, iar la numărul de spectatori a fost pe 7, clubul de fotbal Oţelul a aflat recent şi pe ce loc se află în clasamentul fair-play. Este vorba despre poziţia a 7-a, după Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploieşti, FC Vaslui, Dinamo sau Ceahlăul.


Oţelarii au încasat 86 de cartonaşe galbene şi 4 roşii, totalizând 98 de puncte de penalizare. Eliminările au fost primite în tur de Sergiu Costin, Gabriel Paraschiv, Gabriel Giurgiu şi Cristian Brăneţ.
Per total, cel mai indisciplinat jucător a fost Armando Cooper, care cu 9 cartonaşe galbene de-a lungul sezonului ar fi urmat să fie suspendat la fiecare avertisment încasat, fiind urmat în acest top de Victor Astafei şi Marquinhos cu 8 galbene.
Competiţia din sezonul recent încheiat a fost şi mai curată din punctul de vedere al fair-play-ului, acumulându-se cu 66 puncte de penalizare mai puţin în comparaţie cu 2012-2013.

Login sau crează cont pentru a comenta              |