STIRI Liga I Un arbitru care a dezavantajat Oţelul a primit doi ani cu suspendare

Faza din meciul FC Arges - Otelul 3-2, arbitrat de Marius MartisFaza din meciul FC Arges - Otelul 3-2, arbitrat de Marius MartisSe pare că 2014 este anul răzbunării Oţelului. După ce Mihai “MM” Stoica a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru că şi-a tras nişte bani care ar fi trebuit să intre în conturile Oţelului, pe când era preşedintele clubului gălăţean, iată că lista este completată mai nou cu patronul Dan Grigore Adamescu sau cu arbitrul Marius Martiş.


Acesta din urmă a arbitrat echipa noastră pe 23 noiembrie 2008, într-un meci pierdut pe terenul celor de la FC Argeș Pitești. Oţelul a condus cu 2-0 pentru a fi învinsă la final cu 3-2, dar trebuie precizat că până şi comentatorul jocului respectiv s-a enervat pentru că arbitrul întâlnirii nu a mai lăsat echipa noastră să treacă de centru în a doua repriză. După ceva timp s-a aflat şi de ce… Patronul Argeşului, Cornel Penescu, a fost luat pe sus de DNA, fiind descoperit că umbla la arbitri, iar “fluieraşul” acelui meci, Marius Martiş, a zburat definitiv din arbitraj în urma acelui scandal. Mai nou, el a primit şi o pedeapsă cu suspendare de doi ani în cazul intitulat “Mită pentru arbitri 2”, alături de un alt “prieten” al fotbalului gălăţean, Ionică Serea, care a primit aceeaşi pedeapsă ca şi Martiş, pentru luare de mită.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 06-06-2014 11:44

se ne mai razbunam si pe Tudor si Dima si sunt impacat cu arbitrii.

Steel Dany

  •  
  •  

#2 hahalera » 06-06-2014 15:35

a mai primit si Marcel Lica vreo 3 ani cu suspendare (anul trecut)... ce ne-a mai mâncat si ala un meci cu steaua, prin '90 si ceva... l-au ajuns blestemele :)

hahalera

Login sau crează cont pentru a comenta              |