STIRI Liga I Oțelul termină sezonul cu derby-ul de la Alexandria

Si fetele incheie campionatulSi fetele incheie campionatulCu locul doi în play-off-ul Ligii I (Seria Sud) acontat după remiza, 1-1, de pe teren propriu cu Selena Contanța, echipa feminină a clubului Oțelul va încheia sezonul de debut în fotbalul din România cu un derby de orgoliu la Alexandria.

Trupa pregătită de Ion Morohai va juca cu liderul seriei, Universitatea Alexandria, iar gălățencele trebuie să se revanșeze în fața teleormănencelor pentru înfrângerea 3-4, din turul play-off-ului, singura înfrângere de acasă a ”oțelarelor”!
Înaintea ultimei etape, Oțelul este pe locul doi în serie cu nouă puncte din cinci jocuri, două victorii, două remize, o înfrângere, golaveraj 12-8, în timp ce Universitatea Alexandria este pe primul loc cu 18 puncte din cinci jocuri.
Oțelul va juca meciul pe 8 iunie, de la ora 14.00, pe stadionul ”Municipal” din Alexandria. Oficialii jocului de duminică vor fi: Cristina Floarea Babadac - arbitru, Cătălina Marilena Nan - asistent, ambele din Alexandria, și Sebstian Aurelian Tănase - asistent, din Roșiorii de Vede.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |