STIRI Liga I 12 minute pentru Tudorie la Turul de Elită

Tudorie a fost folosit foarte putin la U19Tudorie a fost folosit foarte putin la U19Alexandru Tudorie a intrat în ultimul sfert de oră al partidei pe care naţionala U19 a României a pierdut-o cu 3-1 în faţa reprezentativei similare a Rusiei, cand scorul era deja 2-1. În jocul precedent, cel pierdut de tinerii noştri cu 5-0 contra Austriei, atacantul Oţelului Galaţi a rămas pe bancă.

Echipa Under19 a României va mai disputa un singur meci, pe 10 iunie, în compania Norvegiei, dar partida va fi doar de palmares, deoarece Româniai nu mai are nicio şansă de calificare, fiind ultima în grupă, chiar dacă meciurile s-au jucat pe teren propriu la Centrele FRF de la Mogoșoaia și Buftea!
Alexandru Tudorie a debutat în Liga I la 16 ani, pe finalul jocului Oțelul - Petrolul Ploiești 0-1, din 24 februarie 2013. Primul gol în Liga I a fost marcat de “Tudy” în egalul (1-1) din turul sezonului trecut, cu Steaua București, joc disputat în decembrie 2013. În campionatul care tocmai s-a încheiat, Tudorie a jucat în 19 meciuri pentru Oțelul și a marcat două goluri.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 08-06-2014 21:45

digisport.ro/.../..., oare nu vrea domnul Abramovic un satelit si in Romania?

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |