STIRI Liga I “Oțelarele” au terminat la egalitate pe terenul liderului

Otelul a incheiat onorabil primul sezon la feminin din istorieOtelul a incheiat onorabil primul sezon la feminin din istorieEchipa feminină a clubului Oțelul a terminat sezonul de debut cu o remiză pe terenul echipei de pe primul loc, Universitatea Alexandria. În ultimul meci al sezonului Oțelul a încheiat 2-2, la pauză 1-1, jocul cu deja promovata în Superligă. Cele două goluri ale gălățencelor au fost marcate de cea mai bună marcatoare a echipei, Loredana Nica.


Jocul de la Alexandria a fost abordat de Oțelul cu jucătoarele: Elena Toma - Irina Ivan, Viorica Vasile, Georgiana Vasile, Elena Ivan - Monica Bențoiu, Eugenia Gherghișan (Elena Sfinteș, accidentată și înlocuită cu Alexandria Ivan), Nicoleta Chirilă, Aurelia Harabagiu - Loredana Nica, Georgiana Stratu (Ana Maria Grosu). Antrenor: Ion Morohai.
Oțelul a terminat turneul play-off, pentru promovarea în Superligă, pe locul doi, în Seria Sud, cu zece puncte din șase jocuri, două victorii, trei remize, o înfrângere, golaveraj 14-10. Singura înfrângere din play-off a fost pe teren propriu cu Universitatea Alexandria, de altfel singura înfrângere în tot sezonul de acasă a echipei înființate în vara anului trecut.
Oțelul organizează selecție pentru echipa de fete
Chiar dacă duminică ”oțelarele” au jucat ultimul meci al sezonului, jucătoarele pregătite de Ion Morohai nu vor intra în vacanță. Miercuri, 11 iunie, de la ora 18.00, pe terenul secund al stadionului „Oțelul”, clubul gălățean organizează selecție pentru completarea lotului echipei feminine! La selecție sunt așteptate toate fetele care doresc să activeze în sezonul viitor la Oțelul.
”Deși nu am avut nicun obiectiv trasat din partea conducerii, am terminat primul sezon de existență al echipei pe locul doi, în turneul play-off, pentru promovarea în Superligă (prima ligă). Pentru sezonul viitor, când vom avea obiectiv fixat de conducere, vrem să completăm lotul de jucătoare, iar una dintre metode este selecția pe care o vom face miercuri pe terenul secund al stadionului Oțelul”, ne-a declarat antrenorul principal al echipei feminine a clubului Oțelul, Ion Morohai.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |