STIRI Liga I Băjenaru la Chiajna

Liviu Bajenaru pleaca la ChiajnaLiviu Bajenaru pleaca la ChiajnaCu patronul în arest şi o grămadă de necunoscute privind viitorul, Oţelul pare o echipă şubredă, jucătorii fugind departe de soarta gri a formaţiei gălăţene. După ce mulţi fotbalişti au anunţat că nu mai revin după expirarea împrumuturilor, alţii au terminat contractele, iar unii şi-au depus memoriu, azi am văzut cum am mai pierdut doi jucători.

Gavrilă a fost transferat la Dinamo, în timp ce Liviu Băjenaru şi-a mutat bagajele la Chiajna, unde va juca pentru Concordia, lui expirându-i înţlegerea cu Oţelul pe data de 30 iunie.
Mijlocaşul de 31 de ani a ajuns la Galaţi liber de contract în vara anului 2012. Cu mult înainte să fie curtat de Oţelul, Liviu Băjenaru şi-a început cariera la Petrolul Ploieşti în anul 2002. A mai jucat la AS Dodu Bucureşti, Astra Ploieşti, Progresul Bucureşti, Steaua Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Astra Giurgiu, cele mai bune evoluţii avându-le în tricoul ultimelor două din listă. Per total a jucat 31 de meciuri în campionat pentru Oţelul, strângând doar 1690 de minute pe terenul de joc, fără niciun gol marcat. El a ieşit mai mult în evidenţă în Cupa României, acolo unde are 3 goluri pentru Oţelul în doar 3 meciuri!

Marius Șumudică (antrenor Concordia Chiajna): “L-am legitimat şi pe Băjenaru de la Galaţi... Chiajna este pariul meu şi vreau să muncim bine, să terminăm în prima jumătate a clasamentului. Nu o să fie uşor, ţinând cont că vin atâţia jucători, dar vin jucători de calitate.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 10-06-2014 15:10

Nu cred ca Bajenaru e o pierdere!
Cred ca e unu din aia "care nu au fost cu sufletul la Galati"

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |