STIRI Liga I Bogdan Chipirliu – golgheterul îndepărtat

Chipirliu ar putea fi o solutie de viitorChipirliu ar putea fi o solutie de viitorAvând în vedere situaţia dificilă a clubului nostru, fără staff tehnic şi cu jucătorii fugind cât mai departe de Galaţi, este clar că cei din conducere trebuie să se gândească serios la ce au de făcut, dacă nu vrem să fim vreun fel de Corona Braşov în sezonul următor. Din acest motiv, Dunărea Bătrână încearcă să întindă o mână de ajutor staff-ului administrativ, dând informaţii despre fotbaliştii gălăţeni care au fost împrumutaţi de clubul nostru, iar acum ar putea reveni la Oţelul pentru ca echipa noastră să se poată prezenta onorabil în campionatul 2014-2015.


Începem bineînţeles cu vârful de formă al “renegaţilor”, Bogdan Remus Chipirliu, fotbalist care a înscris nu mai puţin de 10 goluri în 8 meciuri de play-off, ducându-şi formaţia, pe Fortuna Câmpina, în Liga a II-a, pe ultima sutăde metri!
Atacantul de 21 de ani, care a mai fost împrumutat de Oţelul concitadinei Dunărea ar trebui readus de urgenţă în prima ligă la echipa de care aparţine. Trimis la echipa lui Radu Călin, Fortuna Câmpina, Chipirliu a fost decisiv în obţinerea promovării formaţiei din Seria a VI-a a eşalonului trei, în divizia secundă! Cu 10 goluri marcate DOAR în play-off, printre care reuşite absolut decisive în prelungiri sau un hattrick, atacantul gălăţean a demonstrat din plin că îndepărtarea sa din lotul Oţelului în iarnă a fost o greşeală, mai ales că Ewald Lienen nu a avut prea multe soluţii pe faza de atac. De altfel, Chipirliu a fost mai mereu împrumutat sau trimis la echipa a doua, dându-i-se extrem de puţine şanse de afirmare, deşi acolo unde a ajuns a demonstrat mereu că are golul în sânge.
De exemplu, Chipirliu a marcat de trei ori (de două ori golul victoriei) în 9 partide disputate pentru Dunărea, fiind decisiv în salvarea de la retrogradare a formaţiei de Liga a II-a în sezonul 2012-2013. De asemenea, la “satelit” a fost de departe golgeterul echipei  înainte de a fi trimis la Câmpina, acolo unde se regăsesc şi alţi gălăţeni despre care vom mai vorbi.
Bogdan Chipirliu poate evolua ca aripă, atât pe banda stângă, cât şi pe partea dreaptă a terenului. El a debutat în 2012 la Oţelul, la un meci cu Gaz Metan Mediaş, când a prins finalul de joc. A mai evoluat timp de 10 minute şi la o înfrângere cu Dinamo din acelaşi an, plus câteva prezenţe în meciurile amicale ale primei echipe. Vârful de atac a ajuns în atenţia antrenorului de atunci, Viorel Tănase, după ce a avut un început de sezon foarte bun la “satelit”, fiind golgeterul echipei a II-a.
Având în vedere degringolada din lotul Oţelului, cu siguranţă că Bogdan Chipirliu ar trebui să fie în capul listei de achiziţii, mai ales că el nu ar costa niciun ban.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 10-06-2014 15:07

Stai ca acum apar jucatorii de FM si incep sa faca propuneri :))
Sa nu uitati sa puneti si skill-urile sa ne dam seama de valoare :)

cameleon

  •  
  •  

#2 Aruon » 10-06-2014 20:06

Chipirliu chiar ar fi o solutie nu buna,ci foarte buna. :-)

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |