STIRI Liga I Adieu Tritz…

Ne-a parasit si TritzNe-a parasit si TritzCriza continuă la Oţelul, iar jucătorii părăsesc unul câte unul corabia gălăţeană. După Cooper, Goicoechea, Costin, Băjenaru sau Gavrilă a venit rândul lui Stephane Tritz să plece. Francezul a semnat deja cu Brest grupare din a doua ligă a Hexagonului.
Stephane Tritz (27 de ani) fusese adus la Oţelul după multe peripeţii în iarna trecută. Francezul s-a achitat bine de sarcinile de fundaş dreapta, evoluţiile sale fiind apreciate de fanii roş-alb-albaştri.
Tritz a fost adus în probe la Oţelul în iarnă, dar deşi convinsese staff-ul tehnic de calităţile sale, agentul său nu s-a înţeles cu conducerea echipei gălăţene, jucătorul părăsind cantonamentul din Spania pentru câteva zile. Până la urmă fundaşul dreapta a reconsiderat oferta şi a semnat cu Oţelul, dar doar până la sfârşitul campionatului.
Stéphane Tritz are 1,78m înălţime, 76 de kg şi este dreptaci. Fundaşul dreapta şi-a început cariera în 2003 în oraşul natal la echipa de tinere speranţe a celor de la Racing Club de Strasbourg. A mai trecut pe la Strasbourg B, Colmar, Rodez sau Tours, toate echipe din ligile inferioare ale Franţei. Fiind liber de contract din iulie anul trecut, a venit gratis la Oţelul, deşi conform site-ului de specialitate transfermarkt valorează 500.000 de euro. Pe când era mai tânăr a fost chemat de două ori în naţionala Under19 a Franţei, lucru deloc de subestimat, având în vedere importanţa pe care francezii o dau reprezentativelor de tineret. Pentru Oţelul a jucat de 10 ori strângând 885 de minute pe gazon în partidele oficiale.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Steel Dany » 10-06-2014 20:41

trebuie sa reactionam !
+1

Steel Dany

 •  
 •  

#2 Viorel Craciun » 10-06-2014 21:13

Citez pe Steel Dany:
trebuie sa reactionam !

te-ai gandit la ceva sau doar crezi ca esti singurul care isi da pumni in cap? singura varianta la care ma gandesc mereu e ca Stan e singurul care isi poate repara greseala !
+3

Viorel Craciun

 •  
 •  

#3 cameleon » 11-06-2014 07:44

Vreti sa faceti mai mult decat sa scrieti aici? :)))
Inseamna ca aveti planuri marete... :))) Parca simt un iz de pasoptisti in ceea ce va priveste :)). Hai sa facem o razmerita, sa luam niste furci si coase si sa fugim in munti... :)))
−3

cameleon

 •  
 •  

#4 Jonathan Archer » 11-06-2014 08:03

Situatia financiara a SC Fotbal Club Otelul Galati SA

Dupa situatia dezastroasa a lotului tehnic si de jucatori, prezentata ieri, revin astazi si cu situatia financiara a clubului Otelul.
La ora actuala, SC Fotbal Club Otelul Galati SA are datorii totale de cca 9 MILIOANE de EURO din care mai bine de jumatate din suma, reprezentand datoriile istorice catre fisc, este contestata juridic. Acestea sunt sumele defalcate, conform datelor oficiale, dar nu exclud situatia in care ar mai putea aparea asa peste noapte si alte datorii.

- 5,6 milioane Euro (24.208.718 lei) este datoria catre Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti pentru plata jucatorilor pe baza de conventii civile in perioada 2007-2012.
- 1,6 milioane Euro este datoria recent anuntata de catre Ministerul Finantelor, conform rapoartelor contabile ale societatilor care administreaza echipele de fotbal catre stat
- 1,24 milioane Euro este datoria consemnata catre firmele lui Adamescu (1 milion Euro pentru prime de asigurare neplatite catre Astra Asigurari, 45.194 lei pentru servicii de cazare neplatite catre Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA, 990.366 lei pentru imprumuturi si servicii de management catre East Bucharest Commercial Park SRL)
- 0,6 milioane Euro este datoria minima catre jucatori si angajati

In concluzie, pentru Adamescu sau pentru un eventual alt investitor datoria clara care trebuie platita in proportie de 100 % este de 3,4 milioane de euro iar datoria contestata in instanta de 5,6 milioane de euro care trebuie platita in proportie de 90 %.
In plus, pentru completarea lotului tehnic si de jucatori, ar fi necesare minim 1,5 - 2 milioane de euro iar pentru functionarea echipei in viitorul campionat de Liga I inca minim 4 milioane de Euro, in conditiile in care singura sursa de venit sigur este suma de cca 1,5 milioane de Euro din drepturile TV.

Situatia este aceeasi ca in cazul lotului de jucatori adica maro.
+1

Jonathan Archer

 •  
 •  

#5 Dregan » 11-06-2014 08:14

Citez pe cameleon:
Vreti sa faceti mai mult decat sa scrieti aici? :)))
Inseamna ca aveti planuri marete... :))) Parca simt un iz de pasoptisti in ceea ce va priveste :)). Hai sa facem o razmerita, sa luam niste furci si coase si sa fugim in munti... :)))

Ciudat cum iti arde tie de caterinca numai in momentele grele
+1

Dregan

 •  
 •  

#6 cameleon » 11-06-2014 09:53

Crezi ca daca stau si plang se schimba ceva la Otelul? Tin cu ei, imi e draga echipa, dar pot sa privesc dincolo de lucrurile astea care nu sunt tocmai fericite.
Patron e Adamescu, si oricat de injurat ar fi aici, asta nu se schimba. E echipa lui si o sa faca ce vrea cu ea, inclusiv sa o falimenteze si sa o desfiinteze. Insa nu cred ca e chiar asa de prost incat sa dea cu piciorul unei afaceri care ar putea sa produca bani.
Il doare undeva pe el ca stau eu suparat...

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |