STIRI Liga I Henrique, refuzat de Petrolul

Bernardo Henrique nu-si mai doreste sa ramana la GalatiBernardo Henrique nu-si mai doreste sa ramana la GalatiAtacantul Bernardo Henrique şi-a încheiat conturile cu Oţelul în această vară, refuzând prelungirea contractului. Impresarul brazilianului a încercat să-i găsească o echipă tot în România, unde vârful şi-a făcut un nume, propunându-l la Petrolul. Antrenorul ploieştenilor, Răzvan Lucescu, a refuzat însă mutarea considerând că nu are nevoie de un jucător de profilul sud-americanului.
Chiar şi aşa, şansele ca Henrique să revină la Oţelul sunt aproape nule, mai ales că fotbalistul a fost foarte rar folosit la Galaţi în returul de campionat, el fiind trimis chiar la satelit pentru o scurtă perioadă deoarece nu s-a antrenat la parametri normali.
Henrique de Jesus Bernardo (27 de ani) a fost adus la echipă în septembrie 2013 şi a marcat de 10 ori în doar 1489 de minute jucate în Liga I şi Cupa României. Atacantul de 1,87m înălţime şi-a început cariera în 2004, în localitatea natală, la Campinas, iar apoi a mai evoluat pentru FC Guarani, Corinthians, Vitoria Setubal, Nautico, Aluminium Hormozgan şi EC Sao Jose. El a venit liber de contract la Oţelul, iar acum va pleca la fel.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 11-06-2014 19:12

Il ia Craiolguta, ca aia aduna tot din Romania! :)))
−1

cameleon

  •  
  •  

#2 MARIO 23 » 12-06-2014 14:56

Citez pe cameleon:
Il ia Craiolguta, ca aia aduna tot din Romania! :)))

Razi tu dar sa vezi ce echipa face aia...am inteles ca oferise pe 1.4 milioane pe Dorin Rotariu....de unde mortii masii are atatia bani o echipa a primariei???
+1

MARIO 23

  •  
  •  

#3 VLAD » 12-06-2014 23:58

DE LA PRIMARIE ...CE NOI NU AVEM PRIMARIE....DAR EL STIE DOAR SA FACA RAZBOI...PACE SI ECHIPA NU-I PLACE!!!

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |