STIRI Liga I Lotul 2 de la Oţelul la Comisii

Milea si Filip doi dintre fotbalistii care-si cer salariile restante de 5 luniMilea si Filip doi dintre fotbalistii care-si cer salariile restante de 5 luniCamera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a hotărât, în ședința de ieri, 11 iunie 2014, amânarea deciziilor privind pretențiile financiare ale jucătorilor Ioan Filip, Gabriel Giurgiu, Ciprian Milea, Sergiu Costin și Liviu Bejenaru pentru data de 18 iunie 2014.


Anterior, mai exact pe 4 iunie, CNSL hotărâse amânarea tot pentru 18 iunie a litigiilor privind încetarea raporturilor contractuale și pretențiile financiare ale jucătorilor Cristian Sîrghi, Victor Astafei, Georgel Pungă, Dan Popescu și Marcus Vinicius Vidal (Marquinhos).
Tot pe 18 iunie se va judeca și contestarea pe care a făcut-o ACS Timișoara împotriva dreptului de joc al fotbaliştilor Cristian Sîrghi și Victor Astafei în partida directă cu FC Oțelul Galați.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 VLAD » 12-06-2014 23:38

se vede cati iubesc aceasta echipa...doar la bani se gandesc; noi suporterii ce sa mai facem???
−3

VLAD

  •  
  •  

#2 omucuromu » 13-06-2014 09:22

Citez pe VLAD:
se vede cati iubesc aceasta echipa...doar la bani se gandesc; noi suporterii ce sa mai facem???

Vlad , daa tu poti trai doar cu iubirea , fara bani de mancare , bill'uri sau haine ptr tine si familia ta ... , in cazul ssta aleg sa'ti fac galerie in lupta cu supravietuirea si pastrarea familiei
+2

omucuromu

  •  
  •  

#3 Astafei Victor » 13-06-2014 12:00

Inca mai discutam despre bani si faptul ca noi nu iubim Galati-ul?! E absurd sa zici asa ceva, dupa ce impotriva tuturor sanselor si conditiilor fotbalistice si administrative am demostrat ca suntem o echipa ce merita sa ramana in liga 1. Pe langa asta spun ca am aratat ca suntem pintre cele mai bune echipe ale campionatului. Cu o alta sustinere din partea tuturor poate ramaneam acel Otelul de EUROPA.

Dar totul se destrama in tara asta si nu e normal ca odata cu asta sa se destrame si niste jucatori cu un mare caracter. Am intalnit aici niste colegi minunati si nu merita asemenea tratament.

Otelul oricum nu moare niciodata! Doamne ajuta! Sanatate la toata lumea!
+2

Astafei Victor

Login sau crează cont pentru a comenta              |