STIRI Liga I “Oțelul oricum nu moare niciodată!”

Victoras AstafeiVictoras AstafeiVictoraş Astafei a demonstrat încă o dată că face parte din generaţia fotbaliştilor moderni, el intrând din nou în dialog cu fanii chiar pe site-ul suporterilor, Dunărea Bătrână. Mijlocaşul echipei noastre a dorit să precizeze că indiferent că totul se destramă în România, Oţelul oricum nu va muri.

El a mai afirmat că nu îşi doreşte să se mai vorbească de bani şi că are nişte colegi minunaţi care nu meritau tratamentul la care au fost supuşi, în condiţiile în care au depus eforturi mari pentru a salva Oţelul de la retrogradare, în ciuda tuturor obstacolelor. Victoraş este de părere că, dacă  ar exista mai multă susţinere din partea tuturor părţilor, atunci Oţelul s-ar putea bate la obiective mai îndrăzneţe.

Victor Astafei: “Încă mai discutăm despre bani și faptul că noi nu iubim Galațiul?! E absurd să zici așa ceva, după ce împotriva tuturor șanselor și condițiilor fotbalistice și administrative am demonstrat că suntem o echipă ce merită să rămână în Liga 1. Pe lângă asta spun că am arătat că suntem printre cele mai bune echipe ale campionatului. Cu o altă susținere din partea tuturor poate rămâneam acel Oțelul de EUROPA. Dar totul se destramă în țara asta și nu e normal ca odată cu asta să se destrame și niște jucători cu un mare caracter. Am întâlnit aici niște colegi minunați și nu merită asemenea tratament. Oțelul oricum nu moare niciodată! Doamne ajută! Sănătate la toată lumea!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 14-06-2014 12:53

Oricum e dreptul jucatorilor sa-si ceara banii. Sa joci fara sa fii platit deja e sclavagism. Ori noi suntem in 2014, integrati in UE etc si nu se mai poate vorbi despre asa ceva. Victor nu mai baga in seama toate comentariile rautacioase ca mai sunt si copilasi care nu inteleg cum sta treaba.
+1

Tudor

  •  
  •  

#2 Aruon » 14-06-2014 18:32

Imi pare rau ca se intampla asta,cu Astafei,cu Cooper,cu Henrique etc etc se putea face treaba buna...dar na..Sunt curios ce jucatori vor veni..
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |