STIRI Liga I Oţelul Old-Boys a făcut spectacol la Arena Barieră

Fotografie de grupFotografie de grupDesfăşurată în continuarea Cupei „Peluza Sud”, competiţia denumită Cupa „Dunărea Bătrână”, organizată de AJF Galaţi şi Fotbal Arena Barieră, şi-a desemnat câştigătorii.
Primele două locuri au fost ocupate chiar de…organizatori. Chiar dacă au făcut parte din aceeaşi grupă, AJF Galaţi şi Fotbal Arena Barieră s-au întâlnit şi în finală, iar echipa arbitrilor s-a impus, scor 1-0. Dacă pentru AJF au jucat şi foşti fotbalişti, Marius Humelnicu sau Dorin Butunoiu, cei de la Fotbal Arena Barieră, gazdele competiţiei, reprezintă echipa înscrisă în campionatul de minifotbal ce se desfăşoară chiar pe terenul lor. De remarcat faptul că barul de la teren e împânzit cu imagini superbe din istoria Oţelului!
Revenind la competiţia propriu-zisă, locul trei a fost ocupat de Oţelul Old-Boys, care i-a avut în componenţă pe Viorel Tănase, Cătălin Tofan, Tudorel Pelin, Sorin Haraga, Gelu Popescu sau Stelian Bordeianu. Ultimul dintre ei a oferit replica serii: „Îmi vine să mă apuc din nou de fotbal!”, a rostit neînfricatul Stelică Bordeianu, cu toată sinceritatea în glas.
Echipa Oţelul Old-Boys a făcut spectacol pe teren. Haraga a alergat precum un fotbalist în activitate, Gelu Popescu şi-a respectat norma de goluri din anul precedent, Tofan şi Pelin au fost de netrecut în apărare, iar „Tase” a fost responsabilul cu entuziasmarea celor prezenţi prin golurile şi fazele minunate reuşite. Fanilor li se ridica părul de pe mână la fiecare atingere de balon a gloriilor Oţelului din anii ’90.
Că tot a venit vorba de fani, echipele de tradiţie ale competiţiei, Dunărea Bătrână, Peluza Sud şi Steel Boys, au jucat cu bucurie alături de idolii lor. Formaţiile fanilor s-au clasat pe locurile 5-7.
De amintit performanţa echipei jurnaliştilor, care s-a clasat pe un nesperat loc patru, dar şi faptul că echipa All Stars s-a înscris pe lista ruşinii, abandonând competiţia chiar în mijlocul ei.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 15-06-2014 12:06

Nu ar fi rau ca Bordeianu sa se reintaorca pe gazon si asa nu avem portar.

Issos

  •  
  •  

#2 cameleon » 15-06-2014 17:46

Eu cred ca ar fi mai bun Calugaru, are mai multa experienta!

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |