STIRI Liga I Jucătorii Oţelului, tentanţi pentru alte echipe

Cristi SirghiCristi SirghiFoarte mulţi dintre jucătorii care au încheiat sezonul precedent cu Oţelul au devenit ţinte de transfer. Pe lângă cei trei jucători reveniţi la cluburile de care aparţin, Cooper, Sevillano şi Prestia, au mai plecat deja o parte dintre fotbaliştii Oţelului.


Portarul Mauro Goicoechea a semnat cu FC Arouca (prima ligă din Portugalia), Tritz a semnat cu Brest, Băjenaru s-a înţeles cu Chiajna, iar Gavrilă e foarte aproape de Dinamo. Mai mult, Sergiu Costin a anunţat că nu va mai continua la Galaţi, după ce şi-a încheiat contractul.
La finalul lunii iunie îi expiră contractul lui Gabriel Giurgiu, căpitanul Oţelului din sezonul precedent, care are deja ofertă de la Steaua, conform presei centrale, alături de Cristian Sîrghi. Fundaşul gălăţean aşteaptă (în postura sa se mai află şi Astafei, Marquinhos, Popescu şi Pungă) finalitatea memoriului depus pentru a deveni liber de contract. Sîrghi, Maruinhos şi Astafei nu duc lipsă de oferte, mai ales în cazul în care vor câştiga memoriul.
Jucători tentanţi pentru alte cluburi sunt, de asemenea, Henrique şi Tudorie. De ambii atacanţi s-au interesat deja mai multe echipe din Liga I.
Astfel, e de urmărit ce jucători vor mai fi prezenţi la reunirea lotului de luni, 23 iunie.

Login sau crează cont pentru a comenta              |