STIRI Liga I Zi decisivă pentru Oţelul

Otelarii afla azi daca isi primesc drepturileOtelarii afla azi daca isi primesc drepturileAstăzi, 18 iunie, se judecă la Comisii nu mai puţin de 3 rânduri de cazuri în care este implicată echipa noastră. Prima speţă se referă la memoriile depuse de Cristian Sîrghi, Victor Astafei, Marcus Vidal Marquinhos, Dan Popescu şi Georgel Pungă, care ar putea deveni liberi de contract deoarece nu şi-au mai primit salariile de 5 luni de zile! Cei cinci sunt amânaţi de comisii de mai multă vreme, dar cel mai probabil ar putea primi un verdict astăzi.


Tot memorii ş-au depus şi Liviu Băjenaru, Sergiu Costin, Gabriel Giurgiu, Ciprian Milea şi Ioan Filip, dar pentru pretenţii financiare, nu pentru a deveni liberi de contract. Problema acestora s-ar putea rezolva chiar azi, dacă cei din conducere plătesc salariile restante, mai ales că ar urma să intre prima tranşă din drepturile TV!
Ultimul caz, dar şi cel mai periculos pentru formaţia gălăţeană, le are în rolurile principale pe ACS Timişoara şi Oţelul. Echipa bănăţeană îşi doreşte cu încăpăţânare locul nostru din prima ligă şi, din acest motiv, a făcut contestaţie înainte de meciul direct referitor la dreptul de joc al fotbaliştilor Sîrghi şi Astafei. Fosta Recaş îşi doreşte astfel o victorie cu 3-0 la “masa verde” care i-ar salva şi ne-ar trimite pe noi în eşalonul secund, având în vedere configuraţia finală a clasamentului. De altfel, cei de al ACS Timişoara încearcă orice soluţie pentru ca Oţelul să fie retrogradată, afirmând deunăzi că problemele cu legea ale patronului Adamescu ar trebui să ne trimită în Liga a II-a. În mod normal, bănăţenii nu au nicio şansă să obţină ceva de la Comisii, deoarece Sîrghi şi Astafei nu sunt nici în acest moment liberi de contract, deci normal că aveau voie să joace în meciul direct!
Aşadar, astăzi este o zi decisivă pentru Oţelul, cu 3 cazuri pe rol la Comisii, iar noi nu putem decât să aşteptăm verdictele în linişte...

Comentarii   
 •  
 •  

#1 lucigl » 18-06-2014 10:21

Cred ca e deja a cincizecea zi deciziva pe anul asta . :sad:

lucigl

 •  
 •  

#2 Issos » 18-06-2014 10:37

Of, oare cand se va termina chinul suporterilor? in legatura cu sondajul, nu putem bifa mai multe obtiuni?

Issos

 •  
 •  

#3 granata » 18-06-2014 11:03

Chiar daca ne iau 3 puncte din clasament retrogradeaza FcBrasov si se salveaza Timisoara...Cel putin asa arata clasamentul..

granata

 •  
 •  

#4 bogdanmihai » 18-06-2014 12:40

Citez pe Issos:
Of, oare cand se va termina chinul suporterilor? in legatura cu sondajul, nu putem bifa mai multe obtiuni?

obtiuni nu, optiuni da!:)
+3

bogdanmihai

 •  
 •  

#5 amfi » 18-06-2014 13:19

Citez pe granata:
Chiar daca ne iau 3 puncte din clasament retrogradeaza FcBrasov si se salveaza Timisoara...Cel putin asa arata clasamentul..

....e de rau daca castiga recasul la comisii, recasul face 41 de puncte , otelul ar avea 38 de puncte la fel ca sageata si brasov...in acest caz, intr-un clasament in trei, sageata ar sta cel mai bine, ar urca pe 15 iar otelul si fc brasov ar cadea pe 16 respectiv 17 ceea ce inseamna retrogradare..intr-un campionat curat , fara interese, intr-o tara civilizata cu oameni integri , cu o liga de fotbal curata nu are cum sa se intample niciodata ca recasul sa primeasca dreptatea de partea ei pentru ca jucatorii care fac subiectul acestei spete erau sub contract inca la ora jucarii partidei ...ce ma mira este faptul ca se taraganeaza luarea unei decizii ,cred ca cei care judeca acest caz asteapta sa vada daca otelul galati va mai exista ca si echipa , in sensul ca daca tot moare mai bine sa lase locul altui club in prima liga...asa ca, daca retrogradam in liga a doua va fi , cred eu , numai pe mana noastra...lucru care ma enerveaza rau de tot...

amfi

 •  
 •  

#6 Issos » 18-06-2014 19:49

Citez pe bogdanmihai:
Citez pe Issos:
Of, oare cand se va termina chinul suporterilor? in legatura cu sondajul, nu putem bifa mai multe obtiuni?

obtiuni nu, optiuni da!:)

mea culpa, am gresit, sub apasarea amaraciunii de a fi pierdut antrenor, portar si din cauza grabei. stiu ca nu am scuza.

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |