STIRI Liga I Grahovac s-a întors în Liga I

Branko Grahovac pe cand evolua la OtelulBranko Grahovac pe cand evolua la OtelulFost campion cu Oţelul, portarul Branko Grahovac a revenit în campionatul României, dar nu la echipa noastră cum poate am fi sperat, ci la CSMS Iaşi cu care a semnat un contract pe un sezon. În acest moment echipa noastră mai are doar doi portari, Tadas Simaitis şi Gabriel Abraham, plus Alexandru Vlasie de la “satelit”. Aşadar, formaţia de la Dunăre are nevoie să-şi acopere urgent postul de goalkeeper, după plecarea lui Mauro Goicoechea la FC Arouca în Portugalia.
Revenind la Branko Grahovac, acesta a jucat în returul sezonului trecut la Kahramanmaraşspor, cu care nu a putut evita retrogradarea în liga a III-a din Turcia. Portarul bosniac fusese alungat de la Oţelul de cuplul Narcis Răducan – Ionuţ Badea, care nu l-au mai vrut la echipă, preferându-l pe Boşneag, un portar care ne-a dus pe marginea prăpastiei.
Bosniacul de aproape 31 de ani, născut la Bosanska Gradiška, a mai evoluat la FK Zeta, Bratstvo Gracanica, Zeljeznicar Sarajevo, Borac Cacak, fiind adus la Oţelul în anul 2010, într-un moment în care paza buturilor la Oţelul nu era prea de soi. Odată cu venirea sa, problema goalkeeperului s-a rezolvat la formaţia roş-alb-albastră, Grahovac rămânând titular indiscutabil. Per total a strâns 107 meciuri în toate competiţiile, fiind titular şi integralist chiar şi în Liga Campionilor. A fost declarat cel mai eficient portar din Liga I în sezonul în care Oţelul a câştigat campionatul, având nu mai puţin de 16 meciuri în care a păstrat poarta intactă.
În acest moment, conducerea clubului nostru trebuie să se reorienteze rapid spre un portar, aceasta fiind una dintre pietrele de încercare pentru noul management, în frunte cu Florin Burhală.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 19-06-2014 10:59

Totusi chiar daca s-a reintors in Liga 1, la alta echipa, gandurile sale sunt indreptate tot spre Otelul. Iata mesajul sau postat pe o retea de socializare: "Branko Grahova nu sa fii adversar Otelului niciodata,.Branko e profesionist si acuma sunt angajat la iasi.O partea de inima mea bate pentru Otelul"
+2

Issos

  •  
  •  

#2 ADYtza74 » 19-06-2014 12:31

Are si Tadas ceva vechime la noi deci putem sa-i dam o sansa ca titular.Sima poate fi un nou portar de viitor,fiind si tanar.
+1

ADYtza74

  •  
  •  

#3 Issos » 19-06-2014 13:00

Tot respectul pentru Tadas, dar nu e o solutie viabila pentru postul de titular, a avut cateva sanse de care nu a profitat.

Issos

  •  
  •  

#4 Arkan » 19-06-2014 13:48

Ma bucura sa-l vad pe Graho inapoi in Romania, imi pare tare rau ca nu a venit la Galati...
...dar ca sa vina la Galati, trebuia sa-l contacteze conducerea! Nu se poate cu forta..

Arkan

  •  
  •  

#5 Tudor » 19-06-2014 15:08

Sa vedem cum se descurca la Iasi, apoi putem sa-l luam in iarna daca vom avea probleme pe acest post.
+1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |