STIRI Liga I “Aud că este interes din partea altor oameni care ar dori să investească la Oţelul”

Narcis RaducanNarcis RaducanNarcis Răducan este ca şi plecat din funcţia de director general al Oţelului şi a vorbit despre noua sa destinaţie, însă a afirmat că vrea să mai discute o dată cu administratorul Lucian Ciofoaia. Cu toate acestea, managerul nu pare foarte încrezător că această întâlnire ar mai putea schimba ceva, în condiţiile în care activitatea la club este blocată în totalitate de problemele cu legea ale patronului Adamescu.

În nota obişnuită, Răducan a afirmat că nu cunoaşte mai nimic despre noua firmă de management care ar urma să preia Oţelul şi nici dacă echipa s-ar putea constitui în parte civilă pentru a-şi recupera banii pierduţi în ultimii ani. Totuşi managerul a lansat la final şi un zvon ceva mai interesant, afirmând că a auzit că există persoane interesate să investească la Oţelul Galaţi!

Narcis Răducan: “Nu pot confirma faptul că mă duc la Viitorul pentru că nu mi-am terminat socotelile cu Oţelul şi nu e profesionist să fac acest lucru. Recunosc că am luat contact cu Gică Hagi şi, după cum am declarat în presă, chiar dacă sunt în discuţii cu mai multe cluburi, proiectul de la Viitorul mi se pare cel mai echilibrat de departe şi poate atrage orice manager. Are tot ceea ce-i trebuie ca să te apuci de lucru şi să se dezvolte. Deocamdată nu am ajuns la nivelul la care să semnez şi de aceea nu aş vrea să comentez foarte mult. Este lesne de înţeles că arată foarte bine proiectul, iar în eventualitatea în care voi merge acolo, între oameni care au făcut performanţă în cariera lor, sunt toate perspectivele să fie o treabă bună. Dar sunt rezervat şi vă rog să înţelegeţi acest lucru. E clar că toată lumea va juca cu ochii pe clasament în noul sezon şi va fi un campionat echilibrat. Va fi viaţă grea, toate echipele vor încerca să se întărească. Toată lumea se clădeşte în perioada asta, fiecare după posibilităţi, tot mai multe cluburi încearcă să se autofinanţeze pentru că ne-am convins cu toţii că banii nu vor mai cădea din cer şi dacă dorim să nu mai fim plini de litigii va trebui să reducem puţin salariile pentru a fi cât mai mult ancoraţi în realitate. Mai am o discuţie de făcut cu administratorul clubului Oţelul şi abia după aceea voi putea spune răspicat că am plecat sau nu am plecat. Deocamdată nu am avut acea întâlnire, dar intenţia mea este să plec pentru că am spus că dacă nu se schimbă ceva esenţial va fi foarte greu să rămân. Totuşi, după doi ani de muncă e normal să am o discuţie faţă în faţă cu administratorul clubului şi în condiţiile în care nu reuşim să ajungem la un numitor comun atunci voi pleca. Situaţia este foarte delicată la Galaţi, s-a blocat activitatea. Incidentul cu patronul clubului a amplificat acest lucru cel puţin din punct de vedere psihologic, s-au acumulat datorii forte mari şi în momentul acesta trebuie intervenit, mă refer aici din punct de vedere financiar. Există discuţii avansate cu o firmă de management care să preia clubul, dar nu cunosc care este puterea finaciară a acestei companii şi de asemenea aud că mai este interes şi din partea altor oameni care ar dori să investească la Oţelul. Este prea complicat să spun dacă echipa se poate constitui în parte civilă pentru a recupera banii din Champions League, dar dacă lucrurile nu se îndreaptă într-o săptămână atunci eu nu nici nu voi mai prinde asta. Mi-aş dori ca lucrurile să continue pentru că altfel am muncit degeaba anul trecut, dar mă depăşeşte partea asta juridică şi cu implcarea autorităţilor pentru că nu am toate informaţiile.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Steel Dany » 19-06-2014 14:38

deci pe langa firma lui Burhala, mai sunt si altii care vor sa investeasca la Otelul? interesant!
+2

Steel Dany

 •  
 •  

#2 Tudor » 19-06-2014 15:15

Vom vedea...cat despre Viitorul, el era atras inca din ultimele etape. A facut atunci o afirmatie ca le doreste sa ramana in prima liga etc. Cu toate astea nu trebuie sa stergem cu buretele activitatea lui la club. Daca ne lasam numai pe mana lui Ciofoaia, eram in liga a doua acum.
+2

Tudor

 •  
 •  

#3 granata » 19-06-2014 15:22

Ce limbarnita are Narcis in ultima perioada,in timpul anului vorbea din an in pasti numai minciuni si promitea numai tampenii...Pleaca si lasane in saracia noastra.....Uitati-va ce aere isi da Narcis in interviul de mai sus cand spune:"Intre oameni care au facut performanta in cariera lor,sunt perspective sa fie o treaba buna"...Performanta a facut Hagi,tu Narcis ce performanta ai facut?...Titluri facute "la comnda" la spurcati din Ghencea..
+1

granata

 •  
 •  

#4 ADYtza74 » 19-06-2014 15:55

S-a zbatut saracul sa faca ceva ,dar a fost legat de maini si de picioare.A fost prins intr-un moment ce parea la inceput ok si s-a dezvoltat intr-un fiasco.A tinut vestiarul bine (si cu ajutorul lui Vigli) si a iesit cumva bine.A mintit sau ne-a mintit ca sa ne dea o speranta si in ideea ca se poate indrepta situatia.
+1

ADYtza74

 •  
 •  

#5 Claudiu » 19-06-2014 16:37

Citez pe Steel Dany:
deci pe langa firma lui Burhala, mai sunt si altii care vor sa investeasca la Otelul? interesant!

Cel mai probabil aceeasi vechi investitori condusi din umbra de M.Stan
+2

Claudiu

 •  
 •  

#6 VLAD » 21-06-2014 00:10

SIGUR S-A TREZIT SI STAN CAND VEDE CA EXISTA SI ALTCINEVA CARE VREA SA AJUTE ECHIPA...EL VINE SA O INFUNDE...SA INGROAPE SCHELETELE VECHI DE PRIN CLUB ...narcis ...LASA-NE ...LASA-NE...

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |