STIRI Liga I Timişorenii fac recurs

Oricat ar incerca timisorenii nu pot scoate mingea asta din poarta (FOTO Vali Munteanu)Oricat ar incerca timisorenii nu pot scoate mingea asta din poarta (FOTO Vali Munteanu)Chiar dacă plângerea celor de la ACS Timişoara, care contestau dreptul de joc al fotbaliştilor Cristian Sîrghi şi Victor Astafei la meciul direct, a fost respinsă, Oţelul având câştig de cauză la FRF, bănăţenii nu s-au împăcat cu gândul Ligii a II-a încă. Ei vor face recurs la decizia din 18 iunie, deşi recunosc că nu îşi mai fac mari speranţe că mai pot întoarce ceva.

Vă reamintim faptul că cei de la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor au decis că cei doi jucători puteau evolua fără probleme, deoarece se aflau sub contract cu echipa noastră la data jocului, cum se întâmplă de altfel şi acum. Bănăţenii aveau termen 5 zile să facă recurs şi probabil vor ataca decizia şi pe această cale, dar şansele de a câştiga meciul cu 3-0 la “masa verde” şi de a rămâne în prima ligă în detrimentul Oţelului par nule.
Deşi au retrogradat pe teren, ba chiar au încheiat pe locul 16 la egalitate cu penultimul loc, timişorenii au cerut cu insistenţă Federaţiei Române de Fotbal să retrogradeze Oţelul, pentru a face loc fostei formaţii din Recaş în Liga I din sezonul următor! În afara memoriului depus la FRF, preşedintele bănăţenilor, Ioan Timofte, a afirmat că echipa gălăţeană trebuie trimisă în Liga a II-a, bazându-se pe problemele cu legea pe care le are patronul clubului de la Dunăre, Dan Grigore Adamescu.

Ioan Timofte (preşedinte ACS Timişoara): ”Am vorbit cu juriştii şi aşteptăm să vedem motivarea deciziei, dar probabil vom face recurs. Ne pregătim pentru Liga a II-a. Dacă vine între timp o decizie în ceea ce ne priveşte vor fi mici modificări.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 22-06-2014 10:01

Niste ridicoli!

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |