STIRI Liga I Transferurile nu vin: Oţelul mai are o mână de jucători

Otelarii abia daca pot alinia o echipa de 11 la aceasta oraOtelarii abia daca pot alinia o echipa de 11 la aceasta oraEchipa noastră se reuneşte abia luni, în condiţiile în care adversarele de Liga I au făcut acest lucru de aproape două săptămâni. Fără antrenor, director sportiv şi, probabil, director general, cei din conducere încearcă totuşi să liniştească suporterii afirmând că totul merge conform planului. La reunirea de pe 23 iunie vom vedea şi cum stăm la nivel de lot, dar trebuie precizat faptul că nu mai puţin de 14 fotbalişti îşi încheie contractul cu Oţelul pe 30 iunie!


Mauro Goicoechea şi Stephane Tritz au semnat deja cu alte echipe (FC Arouca, respectiv Brest), nefiindu-le activată clauza de cumpărare de către club. Armando Cooper (Godoy Cruz), Giuseppe Prestia (Parma/Crotone), Bocar Djumo (Inter Milano) şi Diego Sevillano s-au întors la echipele de care aparţineau, cu precizarea că argentinianul a fost pus pe liber deja şi de Godoy Cruz. Gabriel Giurgiu şi-a găsit echipă în Israel, la Maccabi Netanya, în timp ce Sergiu Costin se va retrage acasă, la Bistriţa. Liviu Băjenaru şi Bogdan Gavrilă s-au mutat deja la alte echipe din Liga I, primul la Concordia Chiajna, în timp ce al doilea va semna cu Dinamo. Atacantul Bernardo Henrique se află acasă în Brazilia şi probabil nu va mai reveni pentru o săptămână de contract. Şi înţelegerile lui Ioan Filip sau Ciprian Milea sunt pe ducă, dar cei doi şi-ar dori să rămână, dovada fiind faptul că ambii şi-au depus memorii pentru a-şi primi banii, nu şi pentru a deveni liberi de contract. Rămâne ca şi conducerea să-i oferteze... În plus, trebuie precizat faptul că Milea aparţine clubului Fortuna Câmpina, care va decide dacă îl va mai împrumuta la Galaţi sau nu. Şi tânărul Mihai Adăscăliţei ar putea părăsi Oţelul, el aparţinând de drept concitadinei Dunărea, unde ar putea ajunge în această vară.
În afara acestora, cărora le expiră contractul la finalul lunii, ar mai putea pleca Cristian Sîrghi şi Silviu Ilie, cei doi campioni nedorindu-şi să mai rămână la echipă. Se pare că şi conducerea ar dori să scape de aceştia, din cauza salariilor pe care nu le mai pot plăti. În acelaşi timp lui Alexandru Tudorie i se caută urgent echipă, cu banii luaţi pe tânărul atacant urmând a se mai debloca situaţia financiară.
Aşadar, de la 1 iulie, Oţelul va mai avea un lot format din doar 14 jucători, în condiţiile în care nu s-a anunţat niciun transfer. Cei 14 sunt: Tadas Simaitis, Gabriel Abraham – Andrei Marus, Enes Sipovic, Constantin Mişelăricu, Robert Moglan, Andrei George Miron, Dan Popescu – Florin Lovin, Marquinhos, Alexandru Zaharia, Georgel Pungă, Victoraş Astafei – Alexandru Tudorie.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 22-06-2014 13:58

si uite asa vom fi surpriza campionatului viitor precum Danemarca a castigat campionatul european in 1992 , adunati de pe plaja...va fi bine ..trebuie sa fim optimisti si sa umplem meci de meci stadionul, altfel suntem doar niste chibiti efemeri!

romeo

  •  
  •  

#2 Lost » 22-06-2014 14:30

Hmm, poate ne face o surpriza TNG-ul si maine apar fete noi la echipa.

Lost

  •  
  •  

#3 Ciprica » 22-06-2014 17:17

Citez pe Lost:
Hmm, poate ne face o surpriza TNG-ul si maine apar fete noi la echipa.

Nu fi naiv. Clar totul merge conform planului. Planului tng, mai exact. Băieții sunt amatori în ale fotbalului, dar se pricep la ceva. Mânării și tiganisme, mai exact...

Ciprica

Login sau crează cont pentru a comenta              |