STIRI Liga I Tudorie e marfă de export

Alexandru TudorieAlexandru TudorieOţelul a pierdut o mulţime de jucători gratis, deoarece acestora le-au expirat contractele şi din acest motiv încearcă să vândă măcar un fotbalist pentru a scoate echipa din impasul financiar total în care a intrat. Tânărul Alexandru Tudorie este în capul listei de transferuri, iar preţul atacantului a scăzut drastic în ultimele luni.


Vârful naţionalei U19 a României a fost atent monitorizat de Hellas Verona din Serie A, dar între timp a intrat pe fir şi un club de ligă secundă din Anglia. Tudorie era impresariat de fraţii Becali, dar după ce aceştia au ajuns la închisoare a fost preluat de agentul Pietro Chiodi. Cum nici sub tutela acestuia atacantul nu aprins un transfer, el a ajuns acum pe mâinile Anamariei Prodan. Conducerea Oţelului ar fi de acord să se despartă de tânărul talent contra sumei de doar 300.000 de euro! Cu banii aceştia, plus cei din drepturile TV, echipa noastră ar putea porni la drum în noul sezon de Liga I.
Alexandru Tudorie a debutat în prima ligă la doar 16 ani, pe finalul jocului Oțelul - Petrolul Ploiești 0-1, din 24 februarie 2013. Primul gol în Liga I a fost marcat de “Tudy” în egalul (1-1) din turul sezonului trecut, cu Steaua București, joc disputat în decembrie 2013. În campionatul care s-a încheiat, Tudorie a jucat în 19 meciuri pentru Oțelul și a marcat două goluri.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 22-06-2014 19:48

Speram cu totii ca maine sa se clarifice o parte din probleme.
Site-ul oficial a transmis invitatia de participare la antrenamentul de maine care va incepe la ora 12.
Acesta va fi urmat de o conferinta de presa.

vitzamina

  •  
  •  

#2 mj » 22-06-2014 20:31

Maine vom afla cateva raspunsuri la zecile de intrebari ce planeaza asupra echipei

mj

Login sau crează cont pentru a comenta              |