STIRI Liga I Szekely revine la Oțelul. Alături de el, un jucător din Australia!

Janos SzekelyJanos SzekelyCa noutăți pentru noul sezon la Oțelul au fost anunțați și trei jucători. Unul dintre ei, Marius Bâtfoi, a fost deja prezent la primul antrenament. De asemenea, Andrei Rusu, cel care se va ocupa cu managementul sportiv, a anunțat că vor mai veni Janos Szekely și Cristian Cristea.

Marius Bâtfoi e un atacant de 24 de ani crescut la Steaua, iar în ultimul an a jucat pentru FCM Dunărea.  Tot atacant e și Cristian Cristea (26 de ani), care a evoluat în liga secundă din Australia, pentru Southern Stars FC.

De asemenea, e așteptat să se alăture lotului și Janos Szekely, care a mai jucat la Oțelul, timp de un an și jumătate, în perioada 2007-2008. De la Oțelul, Szekely a fost cumpărat de Steaua, cu nu mai puțin de 1,5 milioane de euro. După trei ani petrecuți la gruparea bucureșteană, Szekely a jucat în străinătate, la Volga (Rusia) și Korona Kielce (Polonia). A revenit apoi în România, unde a fost legitimat la U Cluj și FC Brașov.

Ajuns la vârsta de 31 de ani, Szekely poate evolua pe postul de mijlocaș dreapta. Deși trebuia să fie prezent la reunirea lotului, a absentat motivat pentru că a născut soția lui.

În afară de cei trei, au fost promovați doi jucători de la echipa a doua. Cosmin Stoian, un fotbalist ambidextru, care a impresionat la formația secundă și ar fi trebuit să facă pasul către prima echipă mai devreme, dar a fost accidentat. Cel de-al doilea, Adrian Rusu, evoluează pe postul de fundaș stânga.

De asemenea, Andrei Rusu, cel care se ocupă cu managementul sportiv, a anunțat că vor fi transferați jucători germani din ligile inferioare. În plus, vor fi aduși mai mulți jucători străini care vor susține probe în perioada cantonamentului.

În ceea ce-l privește pe noul antrenor, acesta ar trebui să sosească la Oțelul în această săptămână.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 23-06-2014 14:22

Mai joaca ceva Szekely asta ? Ca nu l-am urmarit la Ucluj in retur.
+1

Lost

  •  
  •  

#2 otzelarul » 23-06-2014 15:36

Victor Astafei de ce nu a dorit sa se antreneze azi cu echipa ?

Tadas Simaitis de ce nu a fost prezent la reunire ?

Multumesc !
+1

otzelarul

  •  
  •  

#3 Issos » 23-06-2014 16:41

Citez pe otzelarul:
Victor Astafei de ce nu a dorit sa se antreneze azi cu echipa ?

Tadas Simaitis de ce nu a fost prezent la reunire ?

Multumesc !

De ce nu s-a antrenat Victor? Probabil a vrut sa protesteze fata de nesimtirea TNG-ului. E de inteteles cand nu esti platit de 5 luni si esti tratat ca un sclav.Bv Victor pentru atitudine.
+2

Issos

  •  
  •  

#4 dj » 23-06-2014 17:38

nu sunt fericit de venirea lu sekelii asta nu il suport..pentru mine face parte din lista aia de stelisti spurcati ! care si-a luat teapa plecand la steaua...nenorocitu asta a facut poza cu un fular cu steaua chiar in curte-a clubului nostru la plecarea lui catre steaua ! NU O SA IL UIT SI NICI NU O SA IL IERT NICI O DATA !
+2

dj

  •  
  •  

#5 cosmin-florin » 24-06-2014 11:30

narcisa OAIE, lovin OAIE, batfoi OAIE , szekely OAIE >>>>>>>>>>> DEJA DEVENIM ACADEMIA steOAIA :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

cosmin-florin

Login sau crează cont pentru a comenta              |