Campionii OţeluluiCampionii OţeluluiLa trei ani de la câştigarea campionatului, Oţelul este pe cale să rămână fără niciun jucător dintre cei care au reuşit cea mai mare performanţă din istoria clubului. Trei dintre ultimii cinci rămaşi, care au jucat şi în sezonul precedent, au ajuns la final de contract. Este vorba de Costin, Giurgiu şi Filip, care au şanse infime de a mai continuala Oţelul. Ceilalţi doi rămaşi, Silviu Ilie şi Cristian Sîrghi, mai au câte un an de contract, dar sunt pe cale de a ajunge la o înţelegere cu cei din conducerea clubului pentru rezilierea înţelegerii. În acest caz, în lotul Oţelului n-ar mai rămâne niciun jucător dintre cei care au reuşit să câştige campionatul.

Mai mult, Alejandro Viglianti, cel care s-a retras din postura de jucător şi a devenit director sportiv, s-a întors în Argentina.

Iată ce fac acum ceilalţi campioni cu Oţelul în 2011: Grahovac (CSMS Iaşi), Râpă (Steaua), Perendija (Mordovia Saransk), Sălăgeanu (liber de contract), Neagu (Steaua), Antal (FC Qabala), Iorga (Astra), Buş (Yenisey), Paraschiv (Flacăra Moreni), Pena (FC Baku).