STIRI Liga I Adamescu, trimis în judecată pentru fapte de corupţie

Dan Adamescu, trimis în judecatăDan Adamescu, trimis în judecatăDan Grigore Adamescu, acţionarul majoritar al FC Oţelul, are în continuare probleme cu justiţia. Închis pentru 30 de zile, Adamescu a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie în dosarul celor patru judecători. Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a celor patru judecători de la Tribunalul Bucureşti şi a omului de afaceri Dan Adamescu, acuzaţi de mai mult fapte de corupţie privind soluţii favorabile în dosare de insolvenţă.

Adamescu este luat în vizorul justiţiei pentru săvârşirea a două infracţiuni de dare de mită. Practic, principalul acţionar majoritar dela Oţeluleste acuzat că a dat mită unor judecători ca să-şi salveze firmele de la insolvenţă.

De pe data de 6 iunie, Adamescu se află în arest pentru 30 de zile.

Extras din referatul DNA: ”Sumele de bani au fost remise de către Adamescu unui avocat, care la rândul său a remis suma unui intermediar de la una dintre societăţile din grup, prin virament bancar. Pentru a justifica scoaterea banilor din societate, Dan Adamescu a stabilit ca avocatul să emită o factură pentru 'servicii juridice'. Ulterior avocatul a transferat suma din contul cabinetului său de avocatură în contul personal şi în aceeaşi zi banii au ajuns în contul soţiei intermediarului (persoană fizică) cu titlu de acordare împrumut. Intermediarul a ridicat ulterior din contul soţiei suma de bani. În acelaşi context, intermediarul a remis suma de 5.000 euro judecătoarei Rovenţa, în vederea pronunţării unei soluţii favorabile, respectiv în sensul respingerii contestaţiilor celorlalţi creditori, soluţia având ca efect imediat şi desemnarea unui alt lichidator judiciar agreat.''

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 24-06-2014 17:36

Ce bine-i sta in poza asta ...

vitzamina

  •  
  •  

#2 Florin22 » 24-06-2014 21:53

la parnaie sper sa intalnesti suporteri ai Otelului si iti explice cum sta treaba !!!

Florin22

  •  
  •  

#3 amfi » 25-06-2014 00:42

din ce am inteles eu acest borfas ordinar este acuzat ca a dat mita pentru a baga anumite societati in insolventa, printre care si Otelul Galati, si nu pentru a le salva de la insolventa..cel putin, din denuntul contabilului care s-a sinucis asta reiesea..au fost modificate datele contabile , socitatile fiind pe profit, in asa fel incat sa se obtina insolventa , fapt care, pe langa darea de mita , a facut obiectul inceperii urmaririi penale...eu asa am inteles Many.

amfi

Login sau crează cont pentru a comenta              |