STIRI Liga I Încă un titular e pe picior de plecare

MarquinhosMarquinhosMulţi dintre jucătorii care au terminat sezonul precedent la Oţelul şi-au găsit deja alte destinaţii. Numărul fotbaliştilor plecaţi de la Galaţi creşte pe zi ce trece. Oficial, 12 jucători s-au despărţit deja de gruparea roş-alb-albastră, iar alţi cinci sunt pe picior de plecare.
După ce Sîrghi şi Astafei şi-au manifestat intenţia de a pleca, iar cei din conducerea clubului au spus că sunt dispuşi să-i lase să plece, alt titular din echipa de anul trecut îşi negociază plecarea de la Oţelul.


Este vorba de brazilianul Marquinhos, care nici măcar nu s-a mai antrenat ieri cu echipa. Sud-americanul e unul dintre cei cinci jucători care şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, dar l-a retras înainte de ultimul termen de judecată.
Marquinhos a fost golgheterul Oţelului în ediţia precedentă de campionat, cu zece reuşite. De asemenea, brazilianul a mai marcat alte două goluri în Cupa României.
A fost adus la Oţelul la începutul anului 2013 şi mai are doi ani şi jumătate de contract. La fel ca şi ceilalţi care şi-au depus memorii, Marquinhos a ajuns la cinci luni fără salariu primit.

Login sau crează cont pentru a comenta              |