STIRI Liga I Memorii respinse pentru încă doi jucători

Alexandru Florian ZahariaAlexandru Florian ZahariaSituaţia delicată la nivel financiar prin care trece clubul i-a făcut pe mai mulţi jucători să recurgă la memorii depuse pentru a deveni liberi de contract. Primii patru care au urmat acest demers, Sîrghi, Astafei, Popescu şi Pungă, n-au avut câştig de cauză, însă ceilalţi jucători nu s-au descurajat şi au continuat procesele cu gruparea gălăţeană.
Ieri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor, altor doi jucători le-a fost respins memoriul.


Brazilianul Marquinhos se află la a doua tentativă de acest gen, după ce la prima, când şi-a depus memoriu alături de cei patru enumeraţi mai sus, şi-a retras singur dosarul.
Surpriza apare în cazul lui Alexandru Zaharia, un fotbalist extrem de îndrăgit de către fanii Oţelului. „Zaha” şi-a depus şi el memoriu pentru a deveni liber, după ce a ajuns la cinci luni fără să-şi primească salariul. În dreptul său a fost scris Florin, deşi pe el îl cheamă Alexandru Florian.

Iată formulare deciziilor luate de CNSL în privinţa celor doi fotbalişti:

„Zaharia Florin vs. FC Otelul Galati – Incetare raporturi contractuale – In opinie majoritara, suspenda judecarea cauzei in temeiul art. 36 din Legea nr.85/2006. In opinie separate, respinge cererea de suspendare. Admite cererea, constata incetarea raporturilor contractuale intre parti incepand cu data de 25.06.2014;”

„Marcus Vinicius vs. FC Otelul Galati – incetare raporturi contractuale – in opinie majoritara, suspenda judecarea cauzei in temeiul art. 36 din L.86/2006. Opinie seaparata: Suspenda judecarea cauzei in temeiul art. 32 din RSTJF. Cu recurs pe toata durata suspendarii;”.

Login sau crează cont pentru a comenta              |