STIRI Liga I Mesajul lui Lovin pentru fanii Oţelului

Florin LovinFlorin LovinFlorin Lovin s-a despărţit de Oţelul ieri, când şi-a reziliat contractul la finalul unei întâlniri cu oficialii clubului. Fostul mijlocaş al roş-alb-albaştrilor, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Oţelului în retur, a transmis fanilor un mesaj la plecare prin intermediul siteului www.dunareabatrana.ro .
Deşi a fost contestat de fani la anunţul transferului său, Lovin şi-a câştigat încrederea şi simpatia publicului gălăţean atât prin evoluţiile sala, dar şi prin caracaterul său. Lovin a dovedit că e un bun mobilizator pentru ceilalţi colegi ai săi, că e determinat să-şi facă treaba ca un profesionist.

A contribuit la evitarea retrogradării şi s-a văzut cu ochiul liber că a muncit pentru Oţelul, punând suflet în fiecare moment al său petrecut la Galaţi. Din păcate, n-a existat compatibilitate între el şi noul proiect pus la cale de oficiali. Astfel, a urmat despărţirea de Oţelul, dar a plecat de aici cu capul sus, că a reuşit să-şi facă treaba la cel mai înalt nivel.

Iată mesajul lăsat de Florin Lovin pentru fanii Oţelului:
“Am ţinut foarte mult să las un mesaj de la revedere pentru toţi oamenii minunaţi pe care i-am cunoscut în cele cinci luni petrecute la această echipă frumoasă numită OŢELUL GALAŢI.
Am fost extrem de impresionat să văd pasiunea şi devotamentul fanilor în momentele grele, lucruri din ce în ce mai rar întâlnite pe stadioanele din România. Din păcate pentru aceştia, evenimentele petrecute la echipă sunt invers proporţionale cu aşteptările lor în ceea ce priveşte viitorul echipei. În acelaşi timp v-aş spune să nu aruncaţi cu noroi în”oamenii care au decis să renunţe la acest nou proiect şi să fie susţinuti cei care au decis să continue. Un suporter adevărat, ca şi un prieten, se vede în momentele grele. Tocmai de aceea sunt convins că veţi demonstra încă o dată că sunteţi cei mai speciali suporteri din România.
Vă mulţumesc pentru susţinere şi indiferent unde voi juca în continuare, veţi rămâne în inimă pentru totdeauna.


FORZA OŢELUL !!!

Comentarii   
 •  
 •  

#1 giu » 27-06-2014 18:54

Mult success in continuare! Daca se dorea cu adevarat o reconstructie , in jurul tau trebuia sa se intample.
+3

giu

 •  
 •  

#2 granata » 27-06-2014 18:54

Imi era tare antipatic Lovin inainte sa vina la echipa noastra,dar acum mi-am schimbat total parerea despre el si pot sa spun ca e un om deosebit cu un caracter splendid.
+2

granata

 •  
 •  

#3 Tudor » 27-06-2014 19:28

Succes Lovin! Iti multumesc pentru ce ai facut la acest club.
+1

Tudor

 •  
 •  

#4 bogdan64 » 27-06-2014 19:33

Multumesc Florine pentru tot ce ai facut pentru mine ca suporter al Otelului Galati! Echipa nu va fi terminata daca pleci tu sau oricine altcineva! Nu te supara, dar daca ar fi jucat si Ronaldo la Otelul si pleca OTELUL NU AR FI MURIT! Atata timp cat mai existam si noi suporterii SPIRITUL OTELULUI VA FI DUS MAI DEPARTE! Eu personal la masina mea - un amarat de Logan port cu mandrie un miniechipament Otelul pe care l-am achizionat prin 2009 si pe care nu-l voi da jos niciodata! Daca imi voi schimba masina imi voi lua si miniechipamentul! Succes in continuare!
+2

bogdan64

 •  
 •  

#5 vitzamina » 27-06-2014 21:58

Multumesc Lovin !

vitzamina

 •  
 •  

#6 radu_alex13 » 28-06-2014 13:20

De cand am devenit campioni, numai peste momente grele am dat, ce viata de suporter e asta?! Fotbalul e o afacere, insa noi suporterii punem suflet si pasiune, si iubim neconditionat...iar cei ce conduc aceste afaceri, isi bat joc de noi!

radu_alex13

Login sau crează cont pentru a comenta              |