STIRI Liga I Ultimele noutăţi de la Oţelul, la Lider Sportiv

LIDER SPORTIVLIDER SPORTIVEmisiunea Lider Sportiv de pe ProFM Lider Fm, singura de sport din regiune, are ca subiect principal ultimele noutăţi din tabăra Oţelului. În cea de-a 13-a ediţie, Mani Săvăstru şi Nic Constandache vor discuta împreună cu Andrei Rusu, şeful Departamentul de Scouting de la Oţelul, despre viitorul clubului şi mutările realizate.
O altă prezenţă spectaculoasă e cea a lui Cristi Petre (Eurosport), unul dintre cei mai buni comentatori de la ora actuală, care va analiza tot ceea ce s-a întâmplat până acum la Campionatul Mondial de Fotbal.


Tot legat de fotbal se va discuta cu Ilie Hagioglu, cu privire la viitorul celor de la FCM Dunărea, şi Dorin Butunoiu, despre performanţa reuşită de Metalosport.
De asemenea, va intra în legătură directă prin telefon şi Alex Stanciu, managerul de la Phoenix Galaţi. Clubul de baschet organizează în weekendul viitor un turneu de streetball pentru amatori.
În această ediţie, cei doi realizatori vor lansa şi o provocare inedită, referitoare la sectorul juvenil al fotbalului gălăţean.

Comentarii, întrebări şi sugestii puteţi adresa pe pagina oficială de facebook a emisiunii https://www.facebook.com/pages/Lider-Sportiv/1474289949455710?ref=hl sau la rubrica de comentarii a site-urilor partenerilor, www.dunareabatrana.ro şi www.sportgalati.com

Atenţie! Emisiunea Lider Sportiv va începe la ora 14.45, după topul muzical. Poate fi ascultată pe 92,4 FM sau pe www.liderfm.ro.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 28-06-2014 08:03

Care aveti acces la emisiue si puteti pune intrebari lui Rusu, va rog, si din partea mea una, si daca se poate raspunsul tot aici, ca nu am posibilitatea sa ascult radio...

Stiu ca salariile jucatorilor sunt confidentiale, dar macar ale celor care au incheiat deja relatiile de munca cu Otelul, se pot afla? Macar asa o suma, in mare, as fi curios ce salarii au luat Bajenaru, Astafei, Giurgiu... Ca par asa, niste muritori de foame... Astia de au terminat pe locul 11 si 10 in ultimii ani...
Aaaa, si inca ceva: vor veni numai jucatori care sunt sub contract cu CS Sports sau si altii? Toja, Gazale?
+2

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |