STIRI Liga I Oțelul îl poate pierde pe Tudorie şi alţi şapte juniori!

Alexandru TudorieAlexandru TudorieLa Lider Sportiv de la Pro FM-Lider FM, Ilie Hagioglu, de la FCM Dunărea, a anunțat că Oțelul poate pierde o serie de jucători printre care și Alexandru Tudorie. Atacantul de doar 18 ani al Oţelului a rămas singurul titular din echipa trecută care încă se antrenează cu gruparea roş-alb-albastră. După plecările în masă ale jucătorilor, Oţelul mai poate primi o lovitură prin a-şi pierde cei mai buni juniori.

Ilie Hagioglu: ”Dunărea, prin Steaua Dunării Galați, are opt jucători împrumutați la Oțelul, printre care Tudorie, Stoian, Moglan, Dajbog, Rusu, Vicol sau Vieru. Steaua Dunării a avut contract cu cei de la Oțelul, dar cei de la Oțelul l-au reziliat unilateral. Ei nu vor să ofere 50% conform înțelegerii clubului cu Steaua Dunării. Vor totul și au reziliat contractul, se bazează pe legea insolvenței. Noi am depus memoriul la Comisii, iar cei de la acolo au cerut copii după contractul de transfer. Am făcut adresă la LPF, am depus actele la Comisii, iar pe 3 sau 5 iulie se va judeca din nou cazul. Cei care sunt acum la Oțelul se bazează pe legea insolvenței, dar legea spune în cazul în care nu îți primești banii, primești bunul înapoi”.

Referitor la Alexandru Tudorie, crescut la Steaua Dunării, Ilie Hagioglu a declarat că e un fotbalist cu un caracter aparte şi că merită mai multe încurajări din partea publicului gălăţean.
„Tudorie e un fotbalist cu mare potenţial. E păcat că publicul gălăţean nu l-a încurajat mai mult. Chiar şi-aşa, prin câte a trecut, are o tărie de caracter fantastică. A dovedit o maturitate ieşită din comun pentru vârsta lui. E un copil bun, crescut cum trebuie şi sigur va avea un viitor strălucit”, a spus Hagioglu.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 28-06-2014 18:49

O sa-l pierdem si pe paznic. Daca il pierdeam pe Adamescu acum cateva luni, poate nu pierdeam atatia jucatori.

Tudor

  •  
  •  

#2 Ultralala » 28-06-2014 22:04

Ce a putut sa faca acest Hagioglu clubului Otelul , juniorilor care au activat la acest club , tuturor , este de neimaginat . Suporterii trebuie sa afle adevarul odata si pentru totdeauna ca ILIE HAGIOGLU este cancerul fotbalului juvenil galatean! Asa zisul club " Steaua Dunarii " defapt este inventia in acte a domnului Ilie Hagioglu prin care acesta detine 50% din acesti jucatori , juniorii de sus pe langa cei care chipurile sunt " imprumutati " la Dunarea , sunt un nou mod de imbogatire pt. el si " distinsul " nostru primar Marius Stan .Cand vreodata au jucat pentru Steaua Dunarii juctori precum Rusu sau Vieru , cel din urma fiind luat de la Academia Hagi , acesta venind la Otelul cand Steaua Dunarii nu avea juniori pentru varsta lui . Acest om a distrus o sumedenie de juniori ce erau de perspectiva si de o valoare certa care putea produce clubului Otelul mari satisfactii , exemplul cel mai bun este Crisan - jucator de baza la mijloc pt Otelul II la varsta de 18 ani , fost junior al Academiei Gica Popescu , fost junior la FC PORTO , castigator al trialului Gillete tinut de Emeric Ienei , mijlocas central titular al nationalei U18 ; pentru simplul fapt ca acesta a cerut un salariu egal cu cel al colegilor sai ( multi din ei fiind acolo trimisi de la echipa mare si facand umbra degeaba pamantului ) , domnul Ilie Hagioglu a reusit sa-l suspende 2 ani pentru " neprezentare la antrenamente " , astfel cariera unui copil in plina ascensiune a fost stopata de un scarbos ca acest om . Si sunt 'n' cazuri ca acesta , nefiind straind nici domnul Dragan , toate convocarile de la trialurile pentru nationala si promovarile la echipa mare , contracte semnate , toate acestea fiind facute pe baza de pile si nepotisme .
Aprofundati mai bine subiectul , faceti cercetari ( ma refer la Dregan si restul componentilor din redactia DB ) si adevarul o sa iasa la iveala numai din reactiile juniorilor ce au fost distrusi de aceasta canalie , totul putand fiind dovedit prin acte si marturii .
Eu unul sunt plecat foarte departe de casa si ma doare nespus cum fotbalul nostru , Otelul nostru se duce de rapa din cauza unor oameni precum Hagioglu , Marius Stan , Adamescu si alte hiene ce au supt din acest club . Toate lucrurile relatate de mine sunt perfect adevarate , n-as avea de ce sa mint , daca va veti interesa veti afla adevarul exact , o spune unul ce a avut legatura cu interiorul si stie mai toate dedesubturile , unul din verisorii mei mai mici fiind o victima a acestor scursuri. Numai bine si Forza Otelul !
+4

Ultralala

  •  
  •  

#3 cristiNO » 28-06-2014 22:55

of of of, M. $tan & "FRIEND$"
la cate a facut pentru Otelul, l-ati facut primar! :-x
+1

cristiNO

  •  
  •  

#4 bigsorin » 29-06-2014 10:44

Citez pe cristiNO:
of of of, M. $tan & "FRIEND$"
la cate a facut pentru Otelul, l-ati facut primar! :-x

asa e din pacate primarul lupta cu toate puterile la distrugerea otelului
+1

bigsorin

  •  
  •  

#5 Leviathan » 29-06-2014 11:03

bla bla

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |