STIRI Liga I Emoţii pentru procesul cu Timişoara

Lider SportivLider SportivLa Lider Sporitv, de la PRO FM-Lider FM, Ilie Hagioglu, a avansat o nouă variantă a cazului Oțelul versus ACS Poli Timișoara, în care echipa retrogradată în Liga a II-a solicită victoria la masa verde în meciul direct, din returul de la Galați:

”Cazul Oțelul - ACS Poli Timișoara este pe rolul Comisiilor. Cei de la Timișoara au pierdut în prima fază din punct de vedere fotbalistic. La Comisii, reprezentanții clubului Oțelul se prevalează de insolvență și nu plătesc nimic. Din ce înțeleg, pe linie fotbalistică Comisiile nu au reziliat contractele lui Sârghi și Astafei, pentru că Liga nu se poate băga peste legea insolvenței. Însă, înaintea meciul cu Săgeata Năvodari, cei doi au depus memorii la Judecătorie și au cerut să li se rezilieze contractele. La meciul cu ACS Poli Timișoara se pare că cei doi aveau contractele reziliate de Judecătorie, iar când va veni decizia, Oțelul poate pierde cu 3-0 meciul cu Timișoara. În urma acestei decizii, Oțelul și FC Brașov ar retrograda în Liga a II-a, în timp ce ACS Poli Timișoara și Săgeata Năvodari ar reveni în Liga I”.

În replică, întrebat de moderatorii Lider Sportiv pe această teamă, șeful departamentului de Scouting de la Oțelul, Andrei Rusu, a spus că Oțelul nu riscă prea multe în acest caz: ”Știu că jucătorii erau sub contract cu Oțelul la acel moment, nu pot spune detalii foarte multe despre acest subiect, însă Oțelul nu riscă prea multe în acest caz”.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 01-07-2014 09:38

Aiurea , sa ne lase in pace ! Nu putem avea si noi liniste? Nu mor caii cand vor cainii!
+1

romeo

  •  
  •  

#2 forza_otelul » 01-07-2014 11:35

Hagicioiclule, lasa-ne in pace. Esti un mos frustat, vezi-ti de Dunarea ta si nu mai baga strambe la club !
Eu chiar nu stiu ca in ultimii anii omul asta sa fi facut ceva bun pentru Otelul ...
+1

forza_otelul

  •  
  •  

#3 Bada » 01-07-2014 15:29

Ce face Hagioglu se numeste, in termeni populari, ca ii e cald cu dintii in gura. :-x
+1

Bada

Login sau crează cont pentru a comenta              |