STIRI Liga I Pascu: „Nu putem doar să pierdem bani”

Remus PascuRemus PascuLa plecarea în cantonamentul din Slovacia a echipei gălăţene, directorul executiv Remus Pascu a vorbit în faţa reprezentanţilor mass-media despre situaţia de la club. Pascu a spus că jucătorii care n-au plecat încă la stagiul de pregătire centralizată de la Poprad, vor fi puşi pe lista de transferuri. De asemenea, Pascu a mers pe ideea deja conturată de Ciofoaia şi Rusu, că gruparea roş-alb-albastră va fi mai atentă în ceea ce priveşte cheltuielile.

Remus Pascu: „Echipa a plecat în cantonament, iar acolo vor mai sosi şi alţi fotbalişti. Nu ştim încă sigur dacă rămân toţi cei prezenţi acolo, cu siguranţă vor mai fi modificări la nivelul lotului. Jucătorii care au rămas acasă vor fi puşi pe lista de transferuri. Ei vor intra în programul echipei a doua, încă sunt sub contract cu Fotbal Club Oţelul şi pot pleca doar contra unei sume de bani. Nu putem doar să pierdem bani, aşa cum s-a întâmplat mult timp. Facem eforturi mari pentru acest cantonament de nivel înalt”.

Jucătorii care n-au plecat în Slovacia şi sunt pe lista de transferuri: Sîrghi, Marquinhos, Zaharia, Pungă, Chipirliu şi Simaitis.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 robert1595 » 01-07-2014 12:15

Marquinhos si Zaharia sunt cei mai buni jucatori pe care ii avem la momentul de fata..daca pleaca si ei .. e cam nasoala treaba

robert1595

  •  
  •  

#2 one.dollar » 01-07-2014 12:20

Citez pe robert1595:
Marquinhos si Zaharia sunt cei mai buni jucatori pe care ii avem la momentul de fata..daca pleaca si ei .. e cam nasoala treaba

la fel de nasoala va fi treaba si daca raman pentru ca nu se vor obosi sa joace la valoarea lor. nu vor fi motivati chiar daca li se vor plati salariile. asa mai bine sa plece pe ceva banti si macar sa se continue actualul proiect inceput. oricum mai rau de-atat nu poate fi. in conditiile in care noi suntem la pamant si nu mai avem unde aluneca in jos, logic nu putem decat sa ramanem pe pozitie sau sa urmam un trend ascendent.
+1

one.dollar

  •  
  •  

#3 Jonathan Archer » 01-07-2014 12:55

Primul meci amical al echipei Oţelul Galaţi în cantonamentul din Slovacia va avea loc sâmbătă 5 iulie când formaţia gălăţeană întâlneşte Frýdek-Místek, o echipă din liga a 2 a cehă. Meciul va avea loc la ora 15.00 (ora României).

P.S. Poate că d-na Rodica Mişcalencu, ofiţer de presă la FC Oţelul cum este prezentată în reportajul de la Digi24, învaţă că informaţii precum cea cu primul meci amical al clubului trebuie comunicate operativ de dumneaei către mass-media. Nu de alta dar nu e normal ca suporterii echipei să afle şi să comunice primii astfel de informaţii.

Jonathan Archer

  •  
  •  

#4 karas » 01-07-2014 13:17

Citez pe robert1595:
Marquinhos si Zaharia sunt cei mai buni jucatori pe care ii avem la momentul de fata..daca pleaca si ei .. e cam nasoala treaba

De Sirghi,Punga,Ghipirl iu si Simaitis,ne putem desparti fara probleme,dar de Marquihos si Zaharia nu,sunt tineri si din retur au inceput sa joace din ce in ce mai constant,integrandu-se f bine in jocul echipei...

karas

  •  
  •  

#5 schillaci » 01-07-2014 14:20

"Facem eforturi mari pentru acest cantonament de nivel înalt"...câteva zile in Slovacia si amicale cu echipe din legile inferioare din Cehia si Slovacia.

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |