STIRI Liga I Lista adversarilor Oţelului din Slovacia

AmicalAmicalOţelul a plecat de ieri în Slovacia, la Poprad, acolo unde va efectua un stagiu de pregătire centralizată până pe 12 iulie. Gruparea gălăţeană va disputa şi patru partide amicale, în compania unor formaţii din zonă. Primul joc oficial este programat pentru data de 19 iulie, în Cupa Ligii, în timp ce noul sezon al Ligii I va debuta pe 25 iulie.


Iată programul partidelor amicale ale Oţelului în cantonamentul din Slovacia:

Frydek Mistek (sâmbătă, 5 iulie) din liga a doua din Cehia. Frydek s-a bătut pentru evitarea retrogradării în sezonul precedent şi a terminat campionatul pe locul 14, primul deasupra liniei de retrogradare.

Tatran Presov (luni, 7 iulie) din liga a doua din Slovacia. Tatran a încheiat sezonul trecut pe locul patru. E una dintre cele mai importante echipe din eşalonul secund slovac.

Dunajska Streda (miercuri, 9 iulie) din prima ligă a Slovaciei. Dunajska a terminat campionatul precedent pe locul 11. E o formaţie de tradiţie a ţării în care Oţelul îşi desfăşoară cantonamentul. Formaţia slovacă are opt jucători străini în lot.

Ruch Chorzov (vineri, 11 iulie) din prima ligă a Poloniei. Ruch a avut un sezon foarte bun în ediţia precedentă de campionat şi a terminat sezonul pe locul trei. Va participa în tururile preliminare din Europa League. Amicalul cu Ruch va fi ultimul, dar şi cel mai puternic al cantonamentului, pentru Oţelul.

Login sau crează cont pentru a comenta              |