STIRI Amicale Program modificat pentru Oţelul

amicalamicalDeşi a fost anunţat un program de partide amicale pentru Oţelul în cantonamentul din Slovacia, au apărut schimbări după ce antrenorul Hans Michael Weiss a considerat că e nevoie să fie anulat un joc test. Antrenamentele au fost puse pe primul plan de către tehnicianul german, iar gruparea gălăţeană a renunţat la partida amicală cu Dunajska Streda, care ar fi trebuit să se dispute pe 9 iulie.


Tot ca schimbare în programul Oţelului din Slovacia, jocul cu Ruch Chorzov a fost mutat de pe 11 iulie cu o zi mai devreme. Astfel, formaţia roş-alb-albastră va mai juca doar trei partide în stagiul de pregătire din Slovacia:

Frydek Mistek (sâmbătă, 5 iulie) din liga a doua din Cehia. Frydek s-a bătut pentru evitarea retrogradării în sezonul precedent şi a terminat campionatul pe locul 14, primul deasupra liniei de retrogradare.

Tatran Presov (luni, 7 iulie) din liga a doua din Slovacia. Tatran a încheiat sezonul trecut pe locul patru. E una dintre cele mai importante echipe din eşalonul secund slovac.

Ruch Chorzov (joi, 10 iulie) din prima ligă a Poloniei. Ruch a avut un sezon foarte bun în ediţia precedentă de campionat şi a terminat sezonul pe locul trei. Va participa în tururile preliminare din Europa League. Amicalul cu Ruch va fi ultimul, dar şi cel mai puternic al cantonamentului, pentru Oţelul.

Primul joc oficial al sezonului pentru Oţelul va fi cu Ceahlăul, pe 18 sau 19 iulie, în Cupa Ligii, în timp ce prima partidă din campionat se va disputa pe terenul lui Dinamo, o săptămână mai târziu.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 03-07-2014 08:41

cred ca o strategie cu un meci amical la 2 zile (sau chiar zilnic) ar fi fost mai buna pentru omogenizare...sper sa fie bine si asa..ii face pe baieti rezistenti la efort prelungit !
+1

romeo

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 03-07-2014 19:05

Ce linie dreapta in poza asta..:))

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |