STIRI Liga I Andrei Rusu: „Mai vin jucători străini”

Oţelul transferă jucători străiniOţelul transferă jucători străiniPână acum Oţelul a fost un club destul de activ la nivel de mutări, dar mai ales în sensul plecărilor. Dintre jucătorii noi care se pregătesc sub comanda tehnicianului Hans Michael Weiss, au semnat deja Cristian Cristea, Jose-Alex Ikeng şi Benjamin Onwuachi.
Şeful departamentului de scouting, Andrei Rusu, a spus că vor mai sosi şi alţi jucători străini până sâmbătă, când se va disputa şi primul meci amical.

„O să mai vină jucători străini în următoarele zile. Avem o reţea foarte bine dezvoltată la nivel global. Stăm să analizăm jucătorii întâi. Nu putem lua pe oricine, mai ales că vrem să schimbăm multe lucruri, atitudine, disciplină, mentalitate, respect. Dacă jucătorul propus este bun dar are probleme de caracter, nu ne mai interesează. Studiem atent jucătorii, nu vrem să facem acum o greşeală pentru că ne-am grăbit. Avem jucători buni şi de la echipa a doua, care vor creşte repede în joc şi în mentalitate”, ne-a declarat Andrei Rusu, şeful Departamentului de Scouting de la FC Oţelul.

Gruparea gălăţeană se află într-un stagiu de pregătire centralizată în Slovacia, acolo unde va susţine şi trei partide de verificare. Întoarcerea în ţară e programată pentru data de 12 iulie, iar primul joc oficial va avea loc pe 19 ale lunii, cu Ceahlăul, pe teren propriu, în Cupa Ligii.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 03-07-2014 17:04

Da, dar si jucatorii vor respect de la conducere. Trebuie fie o chestie reciproca. Daca nu o sa-i platiti la timp si daca nu le veti oferi conditii normale de joc, degeaba cereti respect.
+4

Tudor

  •  
  •  

#2 Aruon » 03-07-2014 17:13

Citez pe Tudor:
Da, dar si jucatorii vor respect de la conducere. Trebuie fie o chestie reciproca. Daca nu o sa-i platiti la timp si daca nu le veti oferi conditii normale de joc, degeaba cereti respect.


Corect.Subscriu.Pana acum conducerea a fost cea care nu a aratat respect neplatind jucatorii :-|
+4

Aruon

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 03-07-2014 19:02

Peste cateva luni o sa ii auzim si pe astia ca si-au depus memoriile la federatie fiind neplatiti cu lunile.. :-|
+2

Alexandru C.

  •  
  •  

#4 vitzamina » 03-07-2014 22:09

”Studiem atent jucătorii, nu vrem să facem acum o greşeală pentru că ne-am grăbit.”
Linistit domnule Rusu, linistit, ca doar e timp ... e abia iulie pana incepe Cupa Ligii mai e destul ... nu va grabiti deloc ... vorba lui Pascu, sa nu cumva sa mai pierdeti de-acum inainte bani, sa nu mai bagati aiurea in echipa milioane ca pana acum ... si da, ne trebuie jucatori de caracter, macar jucatorii sa fie de caracter daca cei din conducere nu-s.
Evevntual mai renuntati la cativa jucatori care de fapt nu mai vor sa semneze ... ca e timp cat vreti voi ! In doua saptamani se fac echipe, nu prostii cu cicluri de cinci ani, cum zic necunoscatorii aia care au luat trofee in campionate importante din greseala de cate 5 ori la rand ... e timp destul ... e timp si de o pauza, ca v-au obosit probabil ochii de la rețeaua youtube care e de nivel mondial ...

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |