STIRI Amicale Sâmbătă, primul amical al verii

amicalamicalAflată într-un stagiu de pregătire centralizată în Slovacia, gruparea gălăţeană se află înaintea primului meci amical dinaintea startului de sezon. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00 (ora României). Adversarul Oţelului va fi Frydek Mystek, din liga a doua a Cehiei. Frydek a terminat sezonul precedent pe locul 14 în Cehia II, după ce începuse sezonul foarte bine şi s-a aflat în fruntea clasamentului.


După meciul cu Frydek, pentru gălăţeni mai sunt programate alte două jocuri de pregătire în Slovacia. Deşi trebuiau să fie patru de toate, antrenorul Hans Michael Weiss a renunţat la unul dintre ele.
Astfel, în afară de jocul de sâmbătă, Oţelul va mai juca împotriva următorilor adversari:

Tatran Presov (luni, 7 iulie) din liga a doua din Slovacia. Tatran a încheiat sezonul trecut pe locul patru. E una dintre cele mai importante echipe din eşalonul secund slovac.

Ruch Chorzov (joi, 11 iulie) din prima ligă a Poloniei. Ruch a avut un sezon foarte bun în ediţia precedentă de campionat şi a terminat sezonul pe locul trei. Va participa în tururile preliminare din Europa League. Amicalul cu Ruch va fi ultimul, dar şi cel mai puternic al cantonamentului, pentru Oţelul.

Revenirea în ţară e programată pe 12 iulie. Primul joc oficial va avea loc pe 19, pe teren propriu, cu Ceahlăul, în optimile Cupei Ligii, în timp ce prima partidă din Liga I e programată pe 28 iulie, cu Dinamo, în deplasare.

Login sau crează cont pentru a comenta              |