STIRI Liga I La mulţi ani, Robert Moglan!

Robert MoglanRobert MoglanAstăzi, 5 iulie 2014, Robert Moglan împlinește frumoasa vârsta de 18 de ani, prilej cu care “Dunărea Bătrână”, în numele tuturor suporterilor oțelari, ține să-i ureze un călduros “La mulți ani!” și cât mai mult succes în tricoul Oţelului.


Robert Moglan este un fotbalist de mare perspectivă, fiind un obişnuit al convocărilor la echipa naţională. A făcut parte din generaţia care a câştigat prima ediţie de Cupa Hagi, alături de Tudorie, Dajbog, Rusu, Stoian, Dumitru. Face parte deja din lotul primei echipe, dar n-a apucat încă să debuteze într-o partidă oficială pentru Oţelul. Talentul său a fost evidenţiat şi de alte cluburi din străinătate, care îi monitorizează evoluţia.
Robert Moglan poate juca pe postul de fundaş central sau pe cel de mijlocaş la închidere. Are în CV o performanţă frumoasă: a înscris cel mai rapid gol din istoria Oţelului, într-un turneu din Portugalia. Atunci a marcat la doar şase secunde de la startul jocului, cu un şut de la mijlocul terenului!
Astăzi, Robert Moglan devine major. LA MULŢI ANI !

Login sau crează cont pentru a comenta              |