STIRI Liga I ”Locul lui Viglianti este la Centrul de Copii și Juniori al clubului”

Gabriel Alejandro Viglianti - cel mai titrat strain din istoria OteluluiGabriel Alejandro Viglianti - cel mai titrat strain din istoria OteluluiInvitat în studioul LIDER SPORTIV, de la Pro FM-Lider FM, directorul executiv al clubului Oțelul, Remus Pascu, a vorbit despre funcția pe care o va ocupa Gabriel Alejandro Viglianti, dacă va mai reveni vreodată la Oțelul:


”Eu m-aș bucura ca ”Vigli” să revină. La Oțelul treaba lui Gabriel Viglianti nu era doar să lucreze la prima echipă, el era managerul sportiv al clubului. Noi nu am avut timpul necesar și aplecarea să reorganizăm Centrul de Copii și Juniori. ”Vigli” este foarte implicat în activitatea juniorilor, el este specializat în a antrena juniorii, aveam un proiect împreună pe care nu l-am putut implementa. Din punctul meu de vedere, dacă va reveni la Oțelul, locul lui Viglianti este la Centrul de Copii și Juniori al clubului.” 

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, directorul executiv Remus Pascu a vorbit și despre o componentă a Centrului de Copii și Juniori, echipa secundă: ”La echipa a II-a antrenor va fi Daniel Florea, dar ne rezervăm dreptul de a opera schimbări, pentru că Daniel Florea îi este indispensabil deocamdată lui Michael Weiss la prima echipă. În momentul de față echipa satelit este pregătită de Sorin Haraga, de care suntem foarte mulţumiţi.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |