STIRI Liga I “Cel puţin 6-7 jucători ne-ar mai trebui pentru a rezista în campionat”

Daniel Florea (sursa foto: liga2.ro)Daniel Florea (sursa foto: liga2.ro)Daniel Florea a ajuns antrenor secund la Oţelul, după ce Constantin Schumacher a ales să-l urmeze pe Narcis Răducan la Viitorul Constanţa. Fostul secund şi principal de la “satelit” a devenit “mâna dreaptă” a tehnicianului german Weiss şi va rămâne alături de acesta pentru a-l ajuta cu acomodarea la Liga I.


Florea este de părere că, în acest moment, echipei noastre îi mai trebuiesc 6-7 transferuri pentru a avea vreo şansă în noul sezon. Fostul fundaş din anii ’90 al Oţelului recunoaşte că a ajuns printr-o conjunctură secund, el urmând să revină probabil ca principal la “satelit” după primele etape de Liga I. În acest moment, de echipa a doua a clubului se ocupă Sorin Haraga, o altă fostă glorie a clubului de la malul Dunării.

Daniel Florea: “În cantonament ne cunoaştem cu toţii mai bine în cele 10 zile de pregătire. Avem foarte puţini jucători, cel puţin 6-7 jucători ne-ar mai trebui pentru a rezista în campionat. Eu aveam un contract pe care trebuia să-l respect cu Oţelul 2 şi printr-o conjuctură am ajuns la prima echipă.“

Remus Pascu: “La echipa a II-a antrenor va fi Daniel Florea, dar ne rezervăm dreptul de a opera schimbări, pentru că Daniel Florea îi este indispensabil deocamdată lui Michael Weiss la prima echipă. În momentul de față echipa satelit este pregătită de Sorin Haraga, de care suntem foarte mulţumiţi.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Ciprica » 07-07-2014 09:52

Cu mentiunea "de valoare". Asa poti strange 6-7 de la liceul auto si faci de o echipa...
+1

Ciprica

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 07-07-2014 11:07

trezitiva baa! echipa asta a castigat campionatul acum 3 ani! ce ne propunem noi acum??
nu ascult manele dar luati una de aici cu dedicatie poate o luati pe drumul bun www.youtube.com/.../

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |