STIRI Liga I “Cu 2 milioane € este posibil să ținem echipa în Liga I”

Remus PascuRemus PascuLa LIDER SPORTIV, de la Pro FM-Lider FM, directorul executiv de la Oțelul, Remus Pascu, a vorbit despre cum va construi clubul gălățean bugetul pentru sezonul viitor al Ligii I:

”Oțelul își dimensionează bugetul și activitățile în funcție de banii pe care îi încasează din sursele de finanțare sigure, cum ar fi drepturile TV din Liga I. Pentru locul zece, poziție pe care a terminat Oțelul sezonul trecut, suma din prima tranșă este de 800.000 euro, din care se scad baremurile pentru competiții. Cuantumul din tranșa a doua deocamdată nu îl știm, există discuții pe tema asta.”

În aceeași intervenție, Remus Pascu a explicat cum ar putea Oțelul să obțină venituri din activitățile de marketing: “O altă sursă sigură de finanțare, dar insignifiantă, vine din activități de marketing, departament pe care vrem să îl dezvoltăm. Vrem să avem activitate intensă la magazinul oficial, site online de vânzare a produselor, caravane, etc.”

Şi din vânzarea de jucători Oţelul ar putea obține bani cu care să completeze bugetul pentru sezonul viitor: “Sperăm să încasăm bani și din vânzarea de jucători. Singurul care a plecat liber de contract a fost Victor Astafei, în rest jucătorii sunt sub contract cu Oțelul. Cristian Sîrghi, Alexandru Zaharia, Marquinhos, Georgel Pungă, Bogdan Chipirliu sunt în atenția unor cluburi, dar dacă se vor finaliza sau nu transferurile asta este altă problemă” a mai spus Pascu.

În concluzie, directorul executiv a anunțat şi suma pe care o consideră necesară pentru menținerea echipei în prima ligă: “După părerea noastră, cu două milioane de euro este posibil să ținem echipa în Liga I. Ăsta este obiectivul nostru, între timp căutăm și alte soluții. În România sunt probleme mai peste tot, cu excepția a două-trei cluburi, unde nu sunt probleme financiare, restul au probleme.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Jonathan Archer » 07-07-2014 12:04

Jogodia asta penala a uitat ca la preluarea clubului, Nova Group s-a angajat sa investeasca 2 milioane de euro pe an in echipa? Acum se face reclama gratis la Astra (cica)Asigurari iar echipa trebuie sa traiasca doar din banii tv si vanzari de jucatori?
+1

Jonathan Archer

  •  
  •  

#2 Dregan » 07-07-2014 12:20

Citez pe Jonathan Archer:
Jogodia asta penala a uitat ca la preluarea clubului, Nova Group s-a angajat sa investeasca 2 milioane de euro pe an in echipa? Acum se face reclama gratis la Astra (cica)Asigurari iar echipa trebuie sa traiasca doar din banii tv si vanzari de jucatori?

Exact, au promis ca investesc 10 milioane in 5 ani, iar acum stau la mila televiziunilor...

Dregan

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 08-07-2014 01:12

ar fi bun sa i se adreseze aceasta intrebare miercuri la conferinta de presa. Si daca cei enumerati mai sus inca au contract cu Otelul de ce nu sunt in cantonament? Daca erau profesionisti ori ii plateau si ii luau ori ii amendau, ii fortau sa mearga in cantonament. Nu se poate sa nu-ti pese. Asa, cred ca se simt cu musca pe caciula si lasa, poate s-or rezolva lucrurile singure..

Steel Dany

  •  
  •  

#4 mateuts37 » 08-07-2014 06:19

Si sponsorul Astra asigurari cat pune pe an???? asta ca sa nu amintesc ca Stan a vandut echipa celui de al doi-lea bogat al tarii...

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |