STIRI Liga I Iorga, gratis la Pandurii

Catalin IorgaCatalin IorgaÎmprumutul lui Cătălin Laurenţiu Iorga (26 de ani) la Astra a expirat, iar formaţia giurgiuveană nu şi-a dorit să-l mai păstreze pe mijlocaş în lot şi pentru sezonul următor. După informaţiile confuze lansate de vechea conducere, jucătorul fusese vândut contra sumei de 500.000 de euro la Astra. Numai că, la doar câteva luni distanţă, directorul executiv Remus Pascu a recunoscut că Iorga fusese împrumutat cu opţiune de cumpărare. Până la urmă nici această variantă nu a rămas în picioare, deoarece fostului campion cu Oţelul i-a expirat de fapt contractul în această vară. Aşadar el a putut pleca gratis de la Oţelul şi a fost luat deja de Pandurii Tg. Jiu, fiind dorit acolo de Petre Grigoraş antrenorul care l-a promovat în Liga I chiar la Galaţi.   
Originar din Babadag (jud. Tulcea), Laurenţiu a fost adoptat de oraşul Galaţi de la o vârstă fragedă, el evoluând doar pentru Oţelul până la vârsta de 25 de ani. Per total a strâns 179 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 23 de goluri. A fost campion şi supercampion cu Oţelul în 2011 şi a evoluat de 3 ori în Liga Campionilor. De asemenea, numărul 7 pe tricou de la Oţelul, are 7 prezenţe în naţionala U21 a României, pentru care a marcat un gol, plus o selecţie în reprezentativa U23.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 dumibgd » 09-07-2014 05:54

Desi nu mi-a placut Iorga deloc ma bucur ca sa transferat, o sa-mi para rau ca nu am facut un banner cu ' Nu-i pasati lu' Iorga'. Hai Otelul.
+2

dumibgd

  •  
  •  

#2 cameleon » 09-07-2014 06:47

Vara cealalta, daca nu la iarna, o sa-si caute din nou echipa :)))
Vorbeste cu alta "vedeta" Ochirosi poate iti face loc in echipa lui .....
+2

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |