STIRI Bilete si Abonamente Câştigătorii concursurilor de abonamente

Felicitari castigatorilorFelicitari castigatorilorLuni seară au fost acordate abonamentele câştigătorilor de la cele trei concursuri desfăşurate sub sloganul „Susţin Oţelul la bine şi la greu”. Nu propriu-zis au fost acordate, pentru că cei care au beneficiat de un abonament oferit gratuit au trebuit să completeze mai întâi formularele.

Din păcate, Cristina Păvălache, una dintre câştigătoarele concursului, nu s-a putut prezenta la stadion, urmând să intre în posesia abonamentului ceva mai târziu.
Cei nouă câştigători prezenţi au pozat în faţa autocarulului, alături de Rodica Mişcalencu, brand manager al FC Oţelul. Iată-i pe câştigători: Andrei Partenie, Dănuţ Oanea, Costel Stanciu, Ionuţ Mitran, Viorel Crăciun, Robert Pleşcan, Ionel Călin, Andrei Lavric şi Lucian Teodoraşcu. Ei au câştigat la concursurile organizate pe www.dunareabatrana.ro, www.sportgalati.com şi la emisiunea Lider Sportiv, de pe ProFM LiderFM.
Le mulţumim şi pe această cale tuturor participanţilor la concurs şi îi aşteptăm pe toţi, la stadion, să fie alături de echipa favorită: „SUSŢIN OŢELUL LA BINE ŞI LA GREU”

Pentru cei care vor să-şi procure abonamente, iată detaliile:
Punctele de lansare a comenzilor sunt:
1. Magazinul Oficial FC Oțelul Galați (Stadionul Oțelul, str. Anghel Saligny 82) pentru cumpărătorii de abonamente la:
a. Tribuna II – Sectoarele A, B, C, D și E;
b. Peluza I – Sector C;
2. Baza Sportivă Siderurgistul (str. Cloșca 2-3) pentru cumpărătorii de abonamente la:
a. Peluza I – Sectoarele A și B;
b. Tribuna I – Sectoarele A, B, C și D;
c. Tribuna Zero;
d. Tribuna VIP.
Prețurile abonamentelor individuale pentru Turul sezonului competițional 2014-2015 sunt următoarele:
1. Peluza I
a. Sector A, C – 45 lei;
b. Sector B – 55 lei;
2. Tribuna II
a. Sector A, E – 65 lei;
b. Sector B, D – 90 lei;
c. Sector C – 120 lei;
3. Tribuna I
a. Sector D – 65 lei;
b. Sector A, C – 100 lei;
c. Sector B – 120 lei;
4. Tribuna Zero – 300 lei (250 de locuri disponibile);
5. Tribuna VIP – 500 lei (fotolii, 10 locuri disponibile).
La tarifele prezentate, Fotbal Club Oțelul Galați aplică următoarele reduceri:
1. Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani beneficiază de intrare gratuită, în baza biletului cu valoare zero procurat de la casele de bilete înaintea fiecărui meci.
2. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 15% din prețul abonamentului, dacă prezintă, după caz, carnetul de elev, carnetul de student sau cel mai recent talon de pensie.
3. Abonații din sezoanele competiționatele anterioare beneficiază de o reducere de 25% din prețul abonamentului, dacă prezintă un abonament casat.
4. Grupurile de cel puțin 10 persoane beneficiază de o reducere de 25% din valoarea pachetului de abonamente achiziționat.

Login sau crează cont pentru a comenta              |