STIRI Liga I Henrique îl contrazice pe Pascu

Bernardo HenriqueBernardo HenriqueDupă ce v-am prezentat versiunea conducerii cu privire la plecarea brazilianului Henrique de la Oţelul, iată că a venit şi rândul atacantului să-şi spună varianta. Acesta a reacţionat la spusele directorului executiv Remus Pascu, explicând pe pagina personală de facebook că el nu şi-a dorit să părăsească Oţelul, dar faptul că nu a fost plătit 5 luni şi nu a discutat nimeni cu el o eventuală prelungire l-au făcut să aleagă altă variantă.

Vă reamintim faptul că brazilianul a ajuns gratis la ASA Târgu Mureş, după ce contractul său cu Oțelul a expirat la 30 iunie. În rândurile de mai jos vă prezentăm mesajul atacantului brazilian cu menţiunea că acesta nu cunoaşte limba română şi s-a folosit probabil de o unealtă de traducere online, explicaţiile lui fiind destul de distorsionate, dar esenţialul este acolo:   

Bernardo Henrique (mesaj facebook – 8 iulie): “Astăzi, știri lectură și Oțelul club de Galaţi doar de înțelegerea faptului că directorul clubului a spus că nu am vrut să mă întorc la club. Eu sunt foarte trist despre această minciună, deoarece contractul meu expiră cu echipa care are cinci luni, fără a-mi plăti un singur salariu și nu mi-a dat o singură intenție de reînnoire... Am mai trecut prin această scrisoare pentru a da cuvântul meu în ceea ce suporterii de Oţelul Galaţi de acestea, mai degrabă nu merita respectul meu mi-a și care nu ar trebui să mai mă suni, vă mulțumesc am fost fani foarte fericit cu tine... Hai OŢELUL!”

Bernardo Henrique (mesaj pe facebook 29 iunie): “Vreau să mulțumesc tuturor fanilor Oţelul, echipă în care am petrecut un timp minunat. Contractul meu se încheie astăzi preia clubul și fanii din toată inima mea vă mulțumesc pentru tot ceea ce... Hai Oţelul!”

Henrique de Jesus Bernardo (27 de ani) a fost adus la echipă în septembrie 2013 şi a marcat de 10 ori în doar 1489 de minute jucate în Liga I şi Cupa României. Atacantul de 1,87m înălţime şi-a început cariera în 2004, în localitatea natală, la Campinas, iar apoi a mai evoluat pentru FC Guarani, Corinthians, Vitoria Setubal, Nautico, Aluminium Hormozgan şi EC Sao Jose. El a venit liber de contract la Oţelul, la fel cum a şi plecat de altfel.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 10-07-2014 08:16

Gata , cine a plecat , sa fie sanatos , noi ramanem aici cu saracia noastra , sa incetam cu telenovelele de acest gen!Ca Pascu minte, ca nu stiu ce fotbalist a plecat desi putea fi pastrat , ca management prost, etc, toate acestea poate sunt adevaruri dar nu ne consoleaza cu nimic ! Ei sunt managerii de astazi si noi nu putem schimba nimic in bine ,decat daca vom fi prezenti 13.000 la fiecare meci acasa si 500 la fiecare in deplasare!Sa respectam Otelul Galati cu tot ceea ce reprezinta si il reprezinta!
+1

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |