STIRI Liga I “Contractul cu Steaua Dunării a fost denunțat”

Remus PascuRemus PascuLa LIDER SPORTIV, de la Pro FM-Lider FM, Remus Pascu, directorul executiv al clubului Oțelul, a anunțat ce condiții trebuie să îndeplinească un copil pentru a juca la juniorii clubului gălățean:

“La Centrul de Copii și Juniori, Oțelul are opt grupe înscrise în competiții, plus patru de copii prea mici pentru a fi înscriși în competiții. Numărul total al copiilor este variabil, în jur de 180. Procedura de înscriere cuprinde mai multe etape, este nevoie de acordul părinților, un examen medical și de achitarea unei taxe modice de 50 de lei pe lună." 

În aceeași emisiune, Remus Pascu a vorbit și despre colaborarea cu cei de la Steaua Dunării: “Cu Steaua Dunării există colaborare, cei de acolo se pregătesc pe baza sportivă a Oțelului (n.r. Stadionul “Siderurgistul”). A existat un contract între părți, pe care noi îl considerăm anormal. Acel contract a fost denunțat de către administratorul judiciar în baza legii insolvenței. Steaua Dunării a contestat decizia și așteptăm un răspuns de la Tribunal.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |