STIRI Liga I “Obiectivul fetelor va fi promovarea în Superligă”

Echipa de feteEchipa de feteLa LIDER SPORTIV, de la Pro FM-Lider FM, directorul executiv al clubului Oțelul, Remus Pascu, a făcut o scurtă caracterizare a echipei de fete a clubului:

”Nu ar fi fost imposibil ca echipa de fete să promoveze în prima ligă încă din primul an. Ar fi însemnat că lucrurile merg prea uşor. Luminile care se aprind brusc se sting la fel de repede. Eu cred în cele care se aprind treptat și care durează mai mult. Nu puteam promova din primul sezon, fetele au fost aduse de pe unde am putut din judeţ. Ele aveau naivitatea aceea pe care noi o preţuin foarte mult. Sunt fete pe care le-am pus să se joace, iar din joaca asta a ieșit un lucru frumos.”

De asemenea, directorul executiv Remus Pascu a anunțat obiectivul pentru sezonul viitor: “Din sezonul viitor, echipa de fete își propune promovarea, cu noul program de pregătire și cu noile achiziții. Pentru sezonul viitor am transferat deja la echipă cinci jucătoare din Superligă și intenționăm să mai aducem o jucătoare. Una dintre achiziții este Mihaela Neacșu, care este și studentă în anul șase la medicină. Pentru sezonul viitor obiectivul este foarte clar: împreună cu antrenorii Ion Morohai și Daniela Radu, dar și cu achizițiile noi, ne propunem promovarea în Superligă. Cred că putem. nu va fi ușor, e mult de lucrat. Jucătoarele au venit libere de contract, doar pentru una dintre ele am plătit suma de transfer. Costurile de transfer sunt derizorii, nu se compară cu cele din Liga I de la băieți, este vorba de câteva sute de lei.”  

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |