STIRI Liga I Trei noi jucători au debutat la Oţelul!

Karol KarlikKarol KarlikOţelul a jucat astăzi ultimul amical din cantonamentul din Slovacia. Formaţia noastră a încheiat la egalitate, 0-0, meciul cu formaţia slovacă de ligă secundă – FK Poprad. Mai interesant a fost faptul că în echipa noastră de start au apărut două feţe noi. Mai mult, în repriza a doua, a debutat încă un jucător străin. Rămâne de văzut câţi dintre fotbaliştii care dau teste sub comanda lui Weiss vor ajunge şi la Galaţi.
Mai jos iată o scurtă prezentare a noutăţilor din lot:


Karol Karlik are 28 de ani şi a jucat ultima oară pentru FC Vysočina Jihlava din prima ligă a Cehiei. Slovacul care joacă pe postul de mijlocaş la închidere şi-a început cariera ca junior în oraşul natal la FC Nitra. În 2004 a fost promovat la seniori şi a marcat două goluri în 39 de partide. În 2006 a fost împrumutat la Zlate Moravce, iar în 2009 a ajuns la FC Vysočina Jihlava unde a cunoscut cea mai bună perioadă. A strâns 118 meciuri în 5 ani şi a marcat şi de 14 ori. Chiar şi în ultimul sezon a fost om de bază cu 24 de partide jucate (1132 de minute) în care a marcat în două rânduri. Şi mai interesant este faptul că în tinereţe a jucat pentru toate selecţionatele de tineret ale Slovaciei: U15, U16, U17, U18, U19 şi U21.

Vasile Gheorghe (29 de ani) s-a născut în Brăila şi a jucat pentru Petrolul Brăila, Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, Astra Ploieşti, Dacia Mioveni, Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova. După ce ultima echipă din listă a intrat în faliment a rămas liber de contract. A fost unul dintre cei mai activi oameni în amicalul cu FK Poprad, încercând să finalizeze în dese rânduri chiar dacă nu este un marcator prin definiţie. Are 1,77m şi joacă pe postul de mijlocaş central.

Victor Juffo (21 de ani) este un mijlocaş ofensiv brazilian care poate evolua şi pe postul de aripă atât în banda stângă, cât şi în cea dreaptă. A jucat pentru Bahia, de unde a fost împrumutat la Rio Branco Atletico Clube, ambele din Brazilia. Pentru că nu avem foarte multe informaţii despre fotbalistul de 1,77m mai jos vă prezentăm un material video cu acesta în rolul principal.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 vitzamina » 10-07-2014 22:12

Eu unul consider foarte slaba activitatea din pauza asta competitionala. Nu stiu ce au facut celelalte echipe. Dar pentru omogenitate cred ca era nevoie de mai mult timp si mai multe jocuri. Apar jucatori in teste si joaca un singur meci. Avem multi jucatori la care s-a renuntat care erau deja certitudini si au venit in schimb altii care abia iau contact cu echipa. Nu mai zic de raportul plecari/sosiri pe care il consider slab de asemenea.
Speram cu totii la mai bine dar sa vedem ce va iesi. Poate prima data va iesi Ceahlaul din Cupa Ligii.

vitzamina

 •  
 •  

#2 otzelarul » 11-07-2014 00:52

prosport.ro/.../...

PS : in cine putem avea mai mare incredere ? (in acest impresar sau in actuala conducere ? )

Acest Karol Karlik pare un jucator interesant care chiar a jucat prin prima liga ceha, eu cred ca va fi oprit in lot. :-)

otzelarul

 •  
 •  

#3 Denis » 11-07-2014 09:01

Citez pe otzelarul:
prosport.ro/.../...

PS : in cine putem avea mai mare incredere ? (in acest impresar sau in actuala conducere ? )

Acest Karol Karlik pare un jucator interesant care chiar a jucat prin prima liga ceha, eu cred ca va fi oprit in lot. :-)

Nu te grăbi. Să vedem pretențiile jucătorului acum. Și eu sper să rămână.

Denis

 •  
 •  

#4 schillaci » 11-07-2014 09:06

Eu am mai multă încredere in lupul din Scufita Rosie decat in actuala conducere.

schillaci

 •  
 •  

#5 Tudor » 11-07-2014 09:54

@Denis mai bine zis sa vedem pretențiile conducerii. Ce pretenții pot avea astfel de jucători care sunt acum veniți în probe? Afirmațiile celor din conducere sunt mereu contrazise. Ăștia mint cum respira.
+1

Tudor

 •  
 •  

#6 Marian S » 11-07-2014 11:13

presagalatibraila.com/.../...

asta-i situatia lotului la momentul actual

Marian S

Login sau crează cont pentru a comenta              |