STIRI Liga I “Astra Asigurări a dat bani la Oțelul”

Astra Asigurari se afla si acum pe bannerele de pe stadionAstra Asigurari se afla si acum pe bannerele de pe stadionInvitat la LIDER SPORTIV, de la Pro FM-Lider FM, directorul executiv de la Oțelul, Remus Pascu, a vorbit despre subiecte precum situația patronatului de la Oțelul sau vânzarea echipei:

“Dan Adamescu este patronul uneia dintre firmele acționare la Oțelul, deocamdată ne descurcăm cum putem de bine (fără el). Au fost discuții despre vânzarea echipei, dar în momentul de față nu mai există. Nimeni nu și-a exprimat în mod concret intenția de a cumpăra clubul!”

Legat de suma cu care Astra Asigurări ar trebui să finanțeze Oțelul, adică cei 10 milioane de euro în 5 ani, promişi în 2012, Remus Pascu a spus: “Astra Asigurări a dat bani la Oțelul, au fost finanțatori. În momentul de față lucurile nu se mai desfășoară ca înainte. Și Astra Asigurări are probleme pentru că sunt sub supraveghere financiară. În schimb există posibilitatea ca o altă companie, cea din Australia, să se implice. În momentul de față ei sunt implicați, dar nu financiar”.

De asemenea, Remus Pascu a abordat și subiectul datoriilor clubului Oțelul, inclusiv datoria către Agenția Națională de Administrare Fiscală, creanță contestată de clubul Oțelul în instanță: ”Datoria către ANAF  a fost contestată de către noi, iar procedura judecătorească este în termen. Nu suntem singurul club cu datorii către ANAF. Oțelul este în procedură de reorganizare, cu plan aprobat pe doi ani și jumătate. Respectăm planul de reorganizare, am făcut plăți inclusiv la jucători. Datoriile nu sunt așa mari comparativ cu un club cum este Oțelul. Ele sunt mari pentru actualele posibilități de rambursare. Nu aș putea să dau o cifră, datoria nu e așa mare, nu ajunge la 16 milioane de euro, așa cum se zvonește. Şi dacă luăm în calcul datoria către ANAF, tot nu ajunge la 16 milioane de euro!”

www.sportgalati.com

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Jonathan Archer » 11-07-2014 12:44

Astra Asigurari a dat bani la Otelul dar acum nu mai are de unde sa dea - cam asta zice "marele sef de trib". Deci clubul Otelul face reclama la Astra Asigurari moca.
Mai departe, "am facut plati inclusiv la jucatori". Pai mai dobitocule, platile trebuie facute prioritar catre jucatori caci nimeni nu-ti face performanta cu burta goala si in conditiile actuale in care salvarea de la retrogradare e cumplit de grea datorita subtirimii lotului. Oricum sumele nu sunt asa mari daca ati adus doar jucatori platiti cu 2000-3000 de euro pe luna.

Jonathan Archer

 •  
 •  

#2 Marian S » 11-07-2014 12:51

presagalatibraila.com/.../...

Situatia completa a lotului in momentul de fata
+1

Marian S

 •  
 •  

#3 Leviathan » 11-07-2014 13:21

daaaaa, sigur, platile facute au fost din banii obtinuti prin trasferuri si ce mai era in contu' clubului, hai sictir toata conducerea

Leviathan

 •  
 •  

#4 geo007ro » 11-07-2014 13:38

Mă trec fiorii când văd acest lot. Totuși, cred că putem rezista, doar în cazul în care vor primi salariile și celelalte obligații financiare, la timp.
+1

geo007ro

 •  
 •  

#5 Issos » 11-07-2014 17:06

Off topic, De ce nu-l repatriem pe L. Bus, ar fi foarte util, omul supercupa!

Issos

 •  
 •  

#6 Bada » 11-07-2014 18:32

Cred ca s-a facut o confuzie: toata lumea a inteles 10 milioane de euro in 5 ani. De fapt, era taman invers: 5 euro in 10 milioane de ani
+1

Bada

 •  
 •  

#7 cameleon » 11-07-2014 19:17

Citez pe Issos:
Off topic, De ce nu-l repatriem pe L. Bus, ar fi foarte util, omul supercupa!


Pai e simplu, daca accepta salariul ala de pana in 3000 de euro, se poate repatria, daca nu, nu...
Astia o gasesc si o aduc si pe Elodia daca accepta conditiile lor.. :))
+1

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |