STIRI Liga I Au mai semnat doi jucători

Marcel AvdicMarcel AvdicPortarul Cezar Lungu şi Marcel Avdic au semnat contracte pe doi ani cu Oţelul, după ce antrenorul Weiss i-a testat şi a fost mulţumit de randamentul acestora. În privinţa lui Karol Karlic, Stelian Cucu, Marius Tomozei, Vasile Gheorghe şi Julius Davies nu s-a luat încă o decizie finală, dar măcar trei dintre aceştia au şanse de a rămâne la echipa fanion a oraşului Galaţi. În plus, managerul Andrei Rusu a promis că următorii trei jucători care vor veni luni, un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant, vor semna direct contracte fără a mai da probe, existând certitudinea că sunt jucători de valoare.


Cezar Andrei Lungu (26 de ani) s-a format la juniorii Stelei şi şi-a început cariera la satelitul echipei din Ghencea în 2005. Din anul 2009 a trecut în lotul echipei mari, dar nu a fost folosit niciodată într-un joc oficial fiind doar pe bancă de 13 ori, în sezonul 2010-2011, când Oţelul a luat campionatul. Chiar dacă nu a jucat niciodată pentru Steaua, a fost titular de 4 ori în naţionala de tineret a României. Acest lucru i-a adus un transfer la Astra Ploieşti (actuala Astra Giurgiu), dar a jucat mai mult tot pe la echipa a doua, fiind folosit doar de 3 ori la seniori. Anul 2012 îl găseşte împrumutat la Sportul Studenţesc pentru care începe în sfârşit să joace cu oarece regularitate, intrând titular în 16 runde, timp în care a încasat o medie de 1,7 goluri pe meci. În vara aceluiaşi an este trimis de Astra la CSMS Iaşi unde joacă în doar 8 partide în care încasează 15 goluri. După retrogradarea ieşenilor este trims în Liga a II-a, la FC Clinceni, dar nici aici nu se impune ca titular jucând doar de 6 ori în campionatul trecut. După aceste experienţe nereuşite târgovişteantul de 1,92m şi 87 de kilograme este observat de Oţelul, cu şanse mari să rămână în lotul gălăţean având în vedere criza acută de portari din lotul lui Weiss.
Ar mai fi de precizat că Lungu a încasat 4 goluri în cariera sa chiar de la Oţelul!  

Marcel Avdic (23 de ani) este un mijlocaş lateral care a evoluat la seniori doar în ligile inferioare germane, la Unteraching, Offenbach sau Waldhof Manheim, cele mai bune cifre avându-le în tricoul primei formaţii menţionate. Germanul de origine bosniacă are 1,77m înălţime şi 73 de kilograme. El a suferit o comoţie în primul amical al Oţelului, contra celor de la MFK Frýdek-Místek şi a trebuit să părăsească de urgenţă cantonamentul, dar a lăsat o impresie bună înainte de asta, de vreme ce a semnat o înţelegere pe doi ani cu Oţelul.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 babicu » 12-07-2014 10:58

Cezar Lungu e un portar submediocru. Mi-as dori sa ma insel, dar putin probabil.
+5

babicu

  •  
  •  

#2 Lost » 12-07-2014 14:07

Se puteau gasii variante mai bune la portar, asta va fi noul Bosneag asta e clar.

Lost

  •  
  •  

#3 otzelarul » 12-07-2014 16:01

Pana in acest moment au semnat contracte pe 2 ani cu Otelul urmatorii jucatori : Cristian Cristea (atacant), Jose Alex Ikeng (mijlocas), Benjamin Onwuachi (atacant), Cezar Andrei Lungu (portar) si Marcel Avdic (mijlocas).

5 transferuri sigure pana in acest moment iar daca tinem cont de ce a declarat Rusu, luni vor mai ajunge la echipa inca 3 jucatori care vor semna direct cu noi fara probe de joc :-)

Karol Karlic, Stelian Cucu, Marius Tomozei, Vasile Gheorghe şi Julius Davies - sunt inca in probe (dintre acesti 5 jucatori se pare ca vor ramane aproape sigur la echipa inca 3).

Daca totul s-ar concretiza ar urma sa avem 11 jucatori noi pt stagiunea 2014/2015 iar relatiile de joc cu siguranta ar avea mult de suferit...
+1

otzelarul

  •  
  •  

#4 Issos » 13-07-2014 11:41

Saracul Avdic, este atat de accidentat, incat pe 12.07.2014, se fotografia cu un fular al Palestinei la o manifestatie in Stuttgart. Ce investigatii amanuntite mai face el!
+1

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |