STIRI Liga I Zaharia: “Îmi doresc să fiu pe teren cu Ceahlăul”

Alexandru ZahariaAlexandru ZahariaÎn intervenția de la LIDER SPORTIV, Alexandru Zaharia  a mai vorbit despre jocurile de verificare ale Oțelului din Slovacia și transferurile la echipă din această perioadă:

“Meciurile amicale sunt partide de pregătire, iar noul antrenor a încercat să cunoască jucătorii. Viitorul campionat va fi unul greu, lupta la retrogradare va fi la fel de grea. Nouă, la Oțelul, ne-a plecat  mai mult de jumătate de echipă și au semnat doar câțiva jucători. Nu pot să îmi dau cu părerea despre noii fotbalişti,  nu i-am văzut la lucru.”

Despre ceilalți jucători care au jucat sezonul trecut în Liga I cu Oțelul și care au fost trimiși la echipa secundă Alex Zaharia a spus: “Alături de mine, dintre cei exilați la echipa a doua, s-a pregătit doar Georgel Pungă. Nu știu situația lui Cristi Sârghi și Marquinhos.”

De asemenea, mijlocașul a spus că este apt fizic să joace pentru Oțelul în primul meci al sezonului: “Nu am apucat să văd meciurile de pregătire și să văd jucătorii care îmi sunt concurenți pe post, am timp să văd echipa la treabă.  Din punctul meu de vedere sunt pregătit să intru pe teren în meciul de sâmbătă din Cupa Ligii cu Ceahlăul. Nu știu cât de spectaculoase au fost golurile mele de la Oțelul, știu doar că au fost importante pentru echipă și acest lucru mă bucură.”

În incheiere, Alex Zaharia a declarat că încă nu și-a făcut o părere despre noul tehnician al echipei: “Despre antrenorul german Michael Weis nu am aflat prea multe. Nu pot să îmi fac o părere, nu am lucrat cu el și nu îl cunosc. Îmi doresc ca sâmbătă cu Ceahlăul să fiu pe teren.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 13-07-2014 19:14

De aici reiese ca ar continua la echipa, lucru bun atat pentru el cat si pentru Otelul. Daca raman 14 echipe va fi tot mai greu sa prinzi un loc pe prima scena si multi din jmecherii astia care acum stramba din bot or sa ajunga prin liga a doua sa joace pe cel mult o mie de euro pe luna.
Ma bufneste rasul cand stau si ma uit la transferurile din vara asta si vad ca nici unul nu s-a facut pe bani. Toti liberi de contract... Se sucesc intre ei de la o echipa la alta, doar, doar o sa mai pacaleasca fotbalul un an....
+2

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |