STIRI Liga I “Iubesc această echipă”

Silviu IlieSilviu IlieÎntors din cantonament cu echipa, Silviu Ilie, unul dintre cei mai vechi jucători ai Oţelului, a făcut o frumoasă declaraţie de dragoste în direcţia formaţiei care l-a crescut. Fotbalistul campion în 2011 afirmă că este bucuros că a putut rămâne la formaţia gălăţeană. El a mai declarat că cei din conducere au plătit toate datoriile către cei din lotul actual, iar acum fotbaliştii se pot gândi doar la noul sezon.   

Silviu Ilie este un produs al Centrului de Copii şi Juniori de la Oţelul, iar în afară de gruparea roş-alb-albastră a evoluat timp de două sezoane, sub formă de împrumut, la concitadina FCM Dunărea. Ilie a contribuit la cele mai mari performanţe din istoria clubului: câştigarea campionatului şi a Supercupei.
Jucătorul de 26 de ani a strâns 120 de partide pentru Oţelul în Liga I, timp în care a marcat de cinci ori. Două dintre reuşitele sale au o importanţă aparte, cele din ediţia 2010-2011, atunci când a punctat decisiv în două victorii uriaşe, 2-1 în deplasare cu Dinamo şi 1-0 la Craiova.
Ilie are în CV şi trei selecţii la prima reprezentativă a României, una la România U23 şi alte 16 pentru naţionala de tineret.
Din păcate, Ilie n-a mai jucat de foarte mult timp pentru Oţelul, după ce a suferit o accidentare gravă la partida cu Poli Iaşi, din prima etapă a sezonului 2012-2013.

Silviu Ilie: “Sunt bucuros că am rămas în continuare la Oţelul pentru că iubesc această echipă. A fost un cantonament reuşit, ne-am pregătit din toate punctele de vedere, acum aşteptăm începutul de campionat. S-au plătit toate datoriile care au fost de plătit şi acum suntem pe zero, am intrat pe un drum foarte bun.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Devilutzu » 14-07-2014 13:16

Ilie are și meciuri în Ch.League, dacă va amintiți de assist-ul pt Giurgiu l-a întrecut intr-o cursa de trei sferturi de teren pe nimeni altul decât actualul fotbalist a lui Bayern, Shaqiri. Oricum e nevoie de oameni cu inima la echipa.
+2

Devilutzu

  •  
  •  

#2 marian66six » 14-07-2014 14:06

Cea mai buna veste din declaratia lui Silviu e ca s-au platit datoriile catre baieti (cel putin cei din lot, ceea ce inseamna ca Zaharia, Marquinhos si ceilalti exclusi nu se incadreaza). Mi-ar placea ca si cei din urma sa intre in normalitate (bineinteles, cu salarii mult mai mici decat au avut in trecut, se pare). Abia astept meciurile oficiale!
+1

marian66six

  •  
  •  

#3 lucigl » 14-07-2014 14:48

Nu era asa greu sa-i aduca cu salariile la zi ca mai erau doar 3-4 jucatori din cei vechi , restul au plecat toti . :sigh:
+1

lucigl

  •  
  •  

#4 viorel21 » 14-07-2014 15:31

Greu a mai trecut pauza asta competitionala.. Hai cu joaca !! :P
+1

viorel21

  •  
  •  

#5 Tudor » 14-07-2014 20:05

"...am intrat pe un drum foarte bun.” Asta ramane de vazut... :-?
+1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |