STIRI Liga I În probe la Oţelul: Edon Hasani

Edon HasaniEdon HasaniOţelul a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor de vară, iar sâmbătă va debuta deja în Cupa Ligii pe propriul teren. Cum lotul este departe de a fi complet, săptămâna aceasta “se va îngrăşa porcul”. Începând cu ziua de azi, la şedinţele de pregătire va fi prezent şi albanezul Edon Hasani. Mijlocaşul central albanez de 22 de ani a luat deja contact cu Liga 1, el trecând meteoric pe la Ceahlăul Piatra Neamţ şi ACS Poli Timişoara.


Hasani şi-a făcut junioratul la Vllaznia Shkoder în ţara natală şi a fost unul din tinerii apreciaţi în Albania, fiind convocat la naţionalele Under17, Under19 şi mai apoi U21! A trecut apoi la echipa de seniori a clubului său, pentru care evoluat de 49 de ori şi a marcat 3 goluri în 3 ani. A fost remarcat de Litex Loveci şi transferat în prima ligă din Bulgaria, dar după doar 502 de minute pe teren a fost lăsat la Ceahlăul în sezonul trecut. La Piatra Neamţ a jucat doar 11 minute, iar apoi a fost adus în curtea celor de la ACS Poli Timişoara. Nici aici nu a ieşit în evidenţă, evoluând doar de 5 ori şi rămânând liber de contract la finalul campionatului. Mijlocaşul central de 1,81m va fi testat în următoarele 3 zile de antrenorul Michael Weiss, pentru a se şti dacă i se va da şansa semnării unui contract cu Oţelul.
Cei trei jucători promişi, care vor fi transferaţi fără a mai da probe vor veni acum până joi, conform departamentului de scouting.

Login sau crează cont pentru a comenta              |