STIRI Liga I “Ai ce ai şi lucrezi cu ce ai”

Hans Michael WeissHans Michael WeissDupă ce a declarat zilele trecute că ar acepta orice jucători pentru a completa lotul, antrenorul Michael Weiss a declarat că se lucrează în continuare la transferuri împreună cu Departamentul de scouting şi se speră ca până la primul meci de Liga I lotul să fie aproape complet. Întrebat dacă este fericit cu ce fotbalişti are, tehnicianul german a declarat că va lucra cu ce are, explicând că meseria lui este să-i facă pe jucătorii vechi să fie mai buni.


Hans Michael Weiss (49 de ani) a pregătit ultima oară naţionala de fotbal a Filipinelor din 2011 până în 2013, fiind cel mai de succes antrenor din istoria echipei şi a mai fost director tehnic al Federaţiei din Rwanda.

Michael Weiss: “Ne-am interesat de jucători noi, dar încercăm şi sperăm că putem să mai aducem în următoarele săptămâni, astfel ca în primul meci din ligă să avem lotul aproape complet. Fericit sau nu, nu asta este întrebarea; ai ce ai şi lucrezi cu ce ai. Treaba mea este să îi fac mai buni pe cei care sunt aici.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |